2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور ... اما مادرت ک پیر نیست حتی پدرتم جوونه .. انشالله مشکلاتت حل بشه عزیزم

مشکل من با پیری و جوانیش نیست واقعا کاش پیر بود ولی مادر بود من هیچ حس مادری بهش ندارم چند وقت پیش شوهرم دعوام شد کتکم زد در خونه ی اون رو نزدم. رفتم خونه ی عموم که عموم با بابام رفته بودن شهر دیگه دنبال کارای زندانی بابام پیش زن عموم دوروز موندم بعدش شوهرم باز منو برگردوند هیچکسو ندارم حمایتم کنه همش هم تقصیر مامانمه وگرنه میتونستم برم خونه ی بابام بمونم و پشتم به اونا گرم باشه 😓

مشکل من با پیری و جوانیش نیست واقعا کاش پیر بود ولی مادر بود من هیچ حس مادری بهش ندارم چند وقت پیش ش ...

اخی الهیییی... میدونی مشخصه مادرت از وضعیت پدرت راضی نیس ک رفتارش اینطور شده .. اگر با پدرت ددست و رفیق بود الان هنراه شما هم بود ... مشخشه تو ذهنش خودشو شکست خورده میدونه ک چنین رفتاری رو داره

اخی الهیییی... میدونی مشخصه مادرت از وضعیت پدرت راضی نیس ک رفتارش اینطور شده .. اگر با پدرت ددست و ر ...

نه اصلا اینطور نیست همه از کاراش ضربه خوردن جز خودش خیلی به خودش مطمئنه و فک میکنه اصلا مقصر هیچ چیز نیست پدرم خیلی آدم خوبیه این زندانی شدنش هم. سر یچیز خیلی الکی بوده الان جریمه شده فقط که اونم نداره بده وگرنه بابام یه عمر زحمت کشیده و پول در آورده با کارگری تا بهترین زندگی رو داشته باشن یک دست لباس خوب براش نمیخرن خودشون بهترین لباسا رو تنشون میکنن مثه یه کارگر فقط کار میکنه و اینام خرج میکنن ...پدرم خیلی اخلاقش خوبه خیلی مظلوم هست

نه اصلا اینطور نیست همه از کاراش ضربه خوردن جز خودش خیلی به خودش مطمئنه و فک میکنه اصلا مقصر هیچ چیز ...

انشالله پدرت ازاد بشن هر چ زودتر ... دیگه چ میشه کرد تا خودش نخواد درست نمیشه مادرتو میگم

انشالله پدرت ازاد بشن هر چ زودتر ... دیگه چ میشه کرد تا خودش نخواد درست نمیشه مادرتو میگم

🥲دیگه الان برای درست شدنش هم دیره چون وقتایی که باید درست میبود و به فکر ما میبود نبود الان دیگه چه فایده