2777
2789

چرا نمیذاری؟

میفته رو دنده لج هااا

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه قانونا پیگیر بشه

طبق قانون شما نمیتونی پدر رو از دیدن بچه‌اش محروم کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامور میاد میبره

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
چرا نمیذاری؟ میفته رو دنده لج هااا

گلم اگه ببره دیگه بم نمیده میفرسته یه جایی که  دست کسی بش نمیرسه بعدشم اون مارو ازخونه انداخت بیرون ساعت ۱۱شب الان برم بچه روبش بدم؟؟

گلم اگه ببره دیگه بم نمیده میفرسته یه جایی که  دست کسی بش نمیرسه بعدشم اون مارو ازخونه انداخت ب ...

پناه بر خدا از دست این مردا

حتما هدفش اینه اذیتت کنه

با وکیل مشورت کن عزیزم

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
شکایت کرده 

دادگاه شمارو موظف میکنه. اگر ثابت بشه شما اجازه نمیدین احتمالا دادگاه فکر میکنم شمارو ملزم میکنه تا از طریق بهزیستی بتونه پسرتونو ببینن. مطمئن نیستم ولی میدونم دادگاه هرطور شده امکان دیدن رو فراهم میکته و بازهم اگر نذارین شاید سرپرستی رو از شما بگیرن