2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بش گفتم فقط بزار برگردم سر زندگیم ازت خونه هم نمیخوام زن هم اگه میخوای بگیر میگه نه خانوادم نمیخانت ...

به جهنم که نمبخواند شما رو

برای خودت ارزش بذار همیشه

مهریه ات و بچه ات رو بگیر

هفته ای یه بار خبرش بیاد بچه رو ببینه و بره

نفقه ی بچه ات روهم بگیر

التماسش نکن بیشتر هار میشه

بخدا توکل کن فقط وفقط

نترس همین الانشم خانم داره تو دست وبالش شماخبرنداری

پرتش کن اززندگیت بیرون بره ور دل خانواده اش مردک…..

عزیزم. همسرتونو دوست دارین؟ گلم به همسزتون بگین که بچه مون داره اذیت میشه و بیا برگردیم پیش هم و زند ...

حرف حالیش نمیشه حرف حرف خانوادشه 

عزیزم هر کاریم بکنه بازم دوسش دارم شوهره دیگه

حرف حالیش نمیشه حرف حرف خانوادشه  عزیزم هر کاریم بکنه بازم دوسش دارم شوهره دیگه

نمیشه خیلی بهش محبت کنین کم کم به شما خیلی علاقه مند بشه؟ چرا جدا میشین؟ بهش بگین بچه مریض شده بچه بابای مهربونی مثل تورو میخواد. با محبت شاید برگرده 

[QUOTE=314372047]به جهنم که نمبخواند شما رو برای خودت ارزش بذار همیشه مهریه ات و بچه ات رو بگیر هفته ای یه با ...[/QUOTE 

اونایی که طلاق گرفتن که نمردن ولی بخاطر بچم فکرشم داره دیوونم میکنه

نمیشه خیلی بهش محبت کنین کم کم به شما خیلی علاقه مند بشه؟ چرا جدا میشین؟ بهش بگین بچه مریض شده بچه ب ...

عزیزم ۴ سال کم نیس تو دست پاش موندم یعنی اگه بت بگم شاخ در میاری میگی این ادم نیستش هر چیم گفت قبول کردم ولی اون بی احساسه الان حتی اگه من بدم حتی اگه من نمیفهمم اون که سنش بزرگتره باید درک کنه بخاطر بچه 

عزیزم ۴ سال کم نیس تو دست پاش موندم یعنی اگه بت بگم شاخ در میاری میگی این ادم نیستش هر چیم گفت قبول ...

مردا خیلی بچه تر از هر بچه ای هستن عزیزم و فقط به زبون و محبت کردن توجه میگن. فقط محبت زیاد، دوای درده. بهم ثابت شده عزیزم 

مردا خیلی بچه تر از هر بچه ای هستن عزیزم و فقط به زبون و محبت کردن توجه میگن. فقط محبت زیاد، دوای در ...

چکار کنم از پس محبت کردم بش اینطوری برام شاخ شده نمیدونم الان چکار کردم چی براش کم گزاشتم که رفته طلاق میخواد

[QUOTE=314372047]به جهنم که نمبخواند شما رو برای خودت ارزش بذار همیشه مهریه ات و بچه ات رو بگیر هفته ...

والا دختر خواهر زنداییم  بیست سال پیش طلاق گرفت با بچه ی پسر سه ساله

چقدر تغییر مثبت  کرد وپیشرفت کرد

گواهی نامه ی رانندگی گرفت

درس خوند مربی کیک وشیرینی شد وپیج زده تو اینستا

بامادرش زندگی میکنه

مجرده هنوز

پدرش سالهاست فوت شده اول انقلاب

الان چهارروزه با خاله هاش رفتند شهر وان  ترکیه

همش  استوری میذاره

انقدر شاد وسرحاله و بخودش میرسه

خیلی بهتر ازاونایی که جدانشدند

پسرش همش پیش مادر ومادربزرگش هست

زیاد پیش پدرش نمیره

عالی تربیت شد 

رشته ی وکالت خوندو وکیل شد

همسرش هم بعد طلاق معتاد شد و تو‌پارک یه دختر گیراورد و گرفتش الان یه پسر دبیرستانی داره کسی هم محلش نمیده

همه کارخداست 

خدا ظالم رو خوار میکنه و مظلوم رو سربلند

نترس بچه ات هم خدا روداره

شاید همسرت ادم شد بعد طلاق و سال بعد رجوع کرد

باید سرش به سنگ بخوره فعلا تا ادب بشه و قدر زن وبچه اش روبدونه وخوشی نزنه زیر دلش

والا دختر خواهر زنداییم  بیست سال پیش طلاق گرفت با بچه ی پسر سه ساله چقدر تغییر مثبت  ...

خانوادش نمیزارن یه زره هم بمون فکر کنه خودپدرش منو میزد هر وقت که میخوان کمدام میگردن مثلا بش میگم یه چیزی بشون بگوو چکار کردم مگه 

پسندت نبود برو خونه بابات همین جوابشه

ایشون اگر بخواد شمارو طلاق بذه باید کل مهریه و نفقه رو بذه و میتونه که بده؟ 

اره خودشم به قاضی گفت مهریشم هر چقد بشه میدم 

باباش زنگ میزنه به بزرگمون اون انگار شوهرمه بیاید عشایری تمومش کنیم بعدا به وکیل که قبلا پیشش پرونده داشن زنگ زدم گفتمش فردا میام سمتت گفت پدرشوهرت سه روز پیش گفت بیا سر پروندهی پسرم

خانوادش نمیزارن یه زره هم بمون فکر کنه خودپدرش منو میزد هر وقت که میخوان کمدام میگردن مثلا بش میگم ی ...

خوب اینا الاغند هم پدرش هم خودش

وقتتو تلف نکن

این که نمیشه زندگی مشترک که 

جداشو تمومش کن

نگران بچه ات هم نباش باشما بدون پدر راحتتر و باارامش بیشتر بزرگ میشه و اسیب هم نمیبینه تا تو اون خونه زیر کتک و فحش

همه رو به قاضی بگ‌و به موقعش