2777
2789

سلام

میتونه ببینه

هردوتون حق دارید البته

اون هم پدرمیخواد هم مادر

چون زیر هفت ساله حضانت باشماست اما پدرحق دیدن داره

نخواست بده قانون هست ازش میگیره

تاسالهابعد طلاق اون طفلک میشه توپ فوتبال

چیزی که شما و همسرتون برای اینده اش درنظر گرفتید

متاسفم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دارم دیوونه میشم

درمقابل اونم نمیتونه نذاره تو بچه رو ببینی یعنی تو هم میتونی شکایت کنی

و اگه دلیل معتبر قانونی داری برو ببین قانون چی میگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیرون کردنم نصفه شب شاهد هم دارم

راجب بچه گفتم برای اینکه بخوای نذاری ببینتش باید قانون رو قانع کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام میتونه ببینه هردوتون حق دارید البته اون هم پدرمیخواد هم مادر چون زیر هفت ساله حضانت باشماست ...

ولا من تاالانشم حاظرم برگردم سر زندگیم بخاطر بچه ولی اون نمیخواد

ولا من تاالانشم حاظرم برگردم سر زندگیم بخاطر بچه ولی اون نمیخواد

بشین جلسه بذار با حضور چندتا بزرگترباهاش توافق کن و ازش پول بگیر و خونه بگیر و بشین تنها زندگی کن و بچه بزرگ کن

هفته ای یه بارهم  بده باباش ببینتش

دیگه اره ندید تیشه بگیرید تو این دادگاه ها

منطقی ترین راه همینه تواین شرایط

دیدی خربازی درمیاره قاضی رو بنداز وسط مجبورش کنه

بشین جلسه بذار با حضور چندتا بزرگترباهاش توافق کن و ازش پول بگیر و خونه بگیر و بشین تنها زندگی ...

بش گفتم فقط بزار برگردم سر زندگیم ازت خونه هم نمیخوام زن هم اگه میخوای بگیر میگه نه خانوادم نمیخانت گفتم منو جدا کن هم راضی نشد