2777
2789
من عربم عربا هم نمیزارن دختر تنها جایی بره نه اینکا تنهازندگی کنه هنوز هم سنی ندارم

پس هیچی گرفتارشدی

تو سن کم

بچه اوردی

اونم با این شوهر

خواست طلاقت بده قبول کن

نخواست شرط بذار و تعهد کتبی محضری ازش بگیر بعد برو‌توخونه اش 

نه تنها عرب ها خیلی ازخانواده های ایرانی وقتب دخترشون بره خونه ی شوهر اونم بایه بچه نمیذارند برگرده پیششون چون مسولیت داره براشون و ازمسولیتش میترسند

اره میفهمم . نمیخوای زندگیت خراب بشه ولی کدوم زندگی 😭 منم اینا رو کشیدم ...  نمیدونم چی بهت ...

منم درکت میکنم بخدا الان میدونم داری چی میکشی ولی چکار کنیم خدااینطوری برامون نوشته شایدم تهش جبران کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس هیچی گرفتارشدی تو سن کم بچه اوردی اونم با این شوهر خواست طلاقت بده قبول کن نخواست شرط بذار ...

اره ماهم همینطوریم اره من از طلاق نمیترسم فقط میترسم دیگه ابولفضل نبینم😭😭

گاهی دلم برای زن بودن خودمون میسوزه . همین الان که دارم تایپ میکنم خودمم حال خوشی ندارم .  ...

دقیقا مثل شوهرمه اجی باور میکنی اینقد بی حس بی خیال شدم انگار قلبی نه مغزی هیج ندارم از وقتی که درخواست طلاق داد باور نمیکردم چنین شخصی بم پشت کنه که سر همه چیش وایسادم

دقیقا مثل شوهرمه اجی باور میکنی اینقد بی حس بی خیال شدم انگار قلبی نه مغزی هیج ندارم از وقتی که درخو ...

عب نداره هر چقدر سخته و بهت فشار اومده بازم قوی باش و ادامه بده 

اگه خواست تغییر کنه و بیاد دنبال زن و بچش برو زندگی کن ولی حتما پیش مشاور برو تا زندگیت رو بهتر مدیریت کنی 

ولی اگه نمیخواد و قراره اذیتت کنه و اذیت بشی جدا شو . اولش سخته ولی خب ... 

نمیشه که همش سوخت و ساخت 

عب نداره هر چقدر سخته و بهت فشار اومده بازم قوی باش و ادامه بده  اگه خواست تغییر کنه و بیاد دن ...

چکار کنم دیگه هر چی خدا برامون رقم میزنه همونه من حتی اگه بگم برمیگردم برگردم دیگه نسبت بش بی حس شدم

چکار کنم دیگه هر چی خدا برامون رقم میزنه همونه من حتی اگه بگم برمیگردم برگردم دیگه نسبت بش بی حس شدم

من بچم یسالش بود دعوا شد و قهر کردیم و بی احترامی و ... 

خود خرم برگشتم ........

یه بچم شد دو تا 

الان میخوام جدا بشم نمیتونم . میگم کاش همون موقع جدا شده بودم 

منم مث خودت همسرم کامیون داره

تا همین چند وقت پیش بهم توجه نداشت اسم مهریه که اومد خوب شد و الان میگه جبران میکنم...

منم دل شکستم