2777
2789
عنوان

شوهر دزد

827 بازدید | 23 پست

عزیزان با مردیکه از خانمش پول میگیره و پس نمیده و خونه رو جهنم میکنه و میره قهر!و سهمت از مشارکت در خرید خونه رو نمیده ویه مبایعه نامه نصفه نیمه  نوشته و نمیاد امضا کنه برای سند،شما باشید باهاش چکار میکنید؟هر آن هم ممکنه خونه رو بفروشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکاری،آخه اینجور آدما شارلاتان هستن و ثبات اخلاقی ندارن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

از وکیل کمک میگیرم اول تکلیف خونه مشخص بشه بعد دوباره از وکیل کمک میگیرم همچین مردی رو به دست روزگار بسپرم😊🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سیاست داشته باش دختر ناز

هم اینکه تا میتونی مدرک جمع کن

حتی اگه شده صداشو ضبط کنی یا شاهد جمع کنی برای خودت.....

و از این به بعد هم پول نده اگه داری میدی هم واریز کن و فیش هاشو نگه دار برای روز مبادا

سر خونه دادن اظهارنامه بهش بد نبود اما خوب ممکنه زندگیت بهم بخوره پس فعلا چراغ خاموش برو جلو

از وکیل کمک میگیرم اول تکلیف خونه مشخص بشه بعد دوباره از وکیل کمک میگیرم همچین مردی رو به دست روزگار ...

عزیز وکیل گفت با اون مبایعه نامه مسخره ای که زده فقط 30درصد امکان داره به مالت برسی

کسی که باهات ازدواج میکنه میشه شریک زندگیت  دزد کلمه مناسبی نیست  درسته براتون شرایطتونو ...

قربوت برم از اول که دزد بودنش رو نشون نداده بود.دزد دزده چه شوهرت باشه چه نه.کسی که مالت رو که براش زحمت کشیدی ازت بگیره و پس نده میشه دزد

عزیز وکیل گفت با اون مبایعه نامه مسخره ای که زده فقط 30درصد امکان داره به مالت برسی

وقنی شانست یک درصد هم باشه بابت همون یک درصد هم باید تلاش کنی ، ولی خدایی اگه همچین مردی هست به حقت برسی یا نه اما حتما از زندگیت پرتش کن بیرون ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سیاست داشته باش دختر ناز هم اینکه تا میتونی مدرک جمع کن حتی اگه شده صداشو ضبط کنی یا شاهد جمع کنی ...

زندگی بهم خورده رفته قهر.ولی مخارج دخترم رو این یک ماهه داده.من ولی نمیتونم از مالم لگذرم پس انداز 15سال کار سختم بوده.اظهانامه چیه؟میشه یه توضیح کوچیک بدین؟

وقنی شانست یک درصد هم باشه بابت همون یک درصد هم باید تلاش کنی ، ولی خدایی اگه همچین مردی هست به حقت ...

باعث بیکاریم شد 15سال کارمند رسمی بودم.الان گیرم بهاینهکه مخارج بچه رو فعلا داره میده.پرتش کنم شاغل هم نیستم بازرخودم ضرر میکنم