2777
2789
عنوان

شوهر دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 23 پست
هیچ مردی خونه ب اسم زن نمیکنه حتی اگ شریک باشن  اوناییم ک میزنن درصد خیلی خیلی کمی از اقایون ه ...

به ترفندهای مختلف گرفته.گفته بدهی دارم گرفته که ده ماهه بده.خونه رو جهنم میکرد برای اینکه حالشبد نباشه قرضی میدادم پس نمیداد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صدا صبط کردن جرمه و سندیت تو دادگاه نداره

عزیزم بنده سالها دارم کار میکنم شاید مدرک محسوب نشه اما اماره است و باعث علم قاضی میشه

در ثانی این که فرمودید جرمه اونم در مورد اینچنینی باید بگم تنها موردی که ازش صحبت شده قانون اساسیه و هیچ جرم انگاری این چنینی در موردش وجود ندارد....و من هم بارها ازش نتایج مثبتی گرفتم

صدا صبط کردن جرمه و سندیت تو دادگاه نداره

جدی میگید؟آخه یکی از اقوام زنگ زده به مامانش گفته پول دخترم رو بدید وگرنه آبروتون رو میبرم اونا هم صداشو ضبط کردن.اگه بگه فحش دادم بهش دادگاه چکار میکنه؟فکر کنم به چند نفر پول داده که بیان دادگاه شهادت بدن من بهش فحش دادم

وای خدا چرا کارت رو ول کردی؟؟

هم روماتیسم گرفتم هم اینکه اگه میخواستیم با هم کار کنیم کسی پیش بچه نبود.البته با روماتیسمم 5سال کار کردم بیشتر اون تشویق کرد بشینم تو خونه برایرمراقبت از بچه.ولی خونه نشینی همان و ددر دودور رفتنهای آقا همان.و کل چهار ماه تابستون که دخترم مدرسه نداشت آقا فقط یک روز تایم گذاشت مار برد بیرون بقبه اش با دوستاش سپری کرد و خدا میدونه با کیا