عزیزان با مردیکه از خانمش پول میگیره و پس نمیده و خونه رو جهنم میکنه و میره قهر!و سهمت از مشارکت در خرید خونه رو نمیده ویه مبایعه نامه نصفه نیمه نوشته و نمیاد امضا کنه برای سند،شما باشید باهاش چکار میکنید؟هر آن هم ممکنه خونه رو بفروشه
عزیزم بنده سالها دارم کار میکنم شاید مدرک محسوب نشه اما اماره است و باعث علم قاضی میشه
در ثانی این که فرمودید جرمه اونم در مورد اینچنینی باید بگم تنها موردی که ازش صحبت شده قانون اساسیه و هیچ جرم انگاری این چنینی در موردش وجود ندارد....و من هم بارها ازش نتایج مثبتی گرفتم
جدی میگید؟آخه یکی از اقوام زنگ زده به مامانش گفته پول دخترم رو بدید وگرنه آبروتون رو میبرم اونا هم صداشو ضبط کردن.اگه بگه فحش دادم بهش دادگاه چکار میکنه؟فکر کنم به چند نفر پول داده که بیان دادگاه شهادت بدن من بهش فحش دادم
هم روماتیسم گرفتم هم اینکه اگه میخواستیم با هم کار کنیم کسی پیش بچه نبود.البته با روماتیسمم 5سال کار کردم بیشتر اون تشویق کرد بشینم تو خونه برایرمراقبت از بچه.ولی خونه نشینی همان و ددر دودور رفتنهای آقا همان.و کل چهار ماه تابستون که دخترم مدرسه نداشت آقا فقط یک روز تایم گذاشت مار برد بیرون بقبه اش با دوستاش سپری کرد و خدا میدونه با کیا