2777
2789
عنوان

جاریم میخواد طلاق بگیره

899 بازدید | 37 پست

اول اینکه خیلی ناراحتم و هروقت باهاش حرف میزنم هیچ وقت نمیگم بهش طلاق بگیر همیشه میگم بمون و درستش کن اما دیگه دعواهاشون خیلی شدید شده و منم امروز کفتم بهترینا برات پیش بیاد چونکه خودم جای اون بودم طلاق میکرفتم  شوهرش بسیار فحاشی میکنه و بع زنش و خانواده زنش فحش میده تحقیر میکنه الان جاریم میخواست درس بخونه کار کنه هیچ کاری نمیزاره بکنه جاریم گفت عفده ای شدم هیچی نزاشت بشم مامان جاریمم هی بهش میگه چون خانواده شوهرت خوبن بمون سر زندگیت امروز کلی باهام حرف زد که خسته شدم  نمیدونم چه پیشنهادی بهش بدم  

توروخدا اصرار بیجا نکنید

مگه ميخواد با خانواده شوهر زندگی کنه که میگن چون خوبه بمون!

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو برن مشاوره 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

هیچ پیشنهادی نده ب نظرم..چون اگ طلاق بگیره وبد باشه میگ توجاری بودی ب حرف تو طلاق گرفتم..اگ بگی جدانشو وبیادزندگی بدترشه میگ توجاری توباعث شدی برگردم..جاری منم داره طلاق میگیره ومن توسکوت سپری میکنم چون واقعا ب من ربطی نداره

خودت و بکش کنار وگرنه زندگی خودت تحت شعاع قرار میگیره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

شوهرش اگه بده بزار بره ....

پیرش میکنه .... مامان من پای بابام موند ولی همیشه میگیم کاش شرایط رداشت جدا میشد ، البته مشکل بابا من هیزی بود ! ولی قبلا فحاشی می‌کرد الان کمتر شده یا داد و بیداد می‌کرد...الان کمتر شده ولی چ فایده تو بچگی تن مارو لرزوند ....ولی اینا درست میشن جز هیزی و  بی آبرویی و ....