2777
2789
عنوان

جاریم میخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 37 پست

هیچ پیشنهاذی نده، فقط به حرفاش گوش کن

البته اگه اونم میشد میکفتم گوش هم نده

اخرش تو آدم بده میشی چون تو ادمه صمیمی زندگیشی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه جاریت میخواد با خانواده شوهرش یه عمر زندگی کنه که چون خوبن بمونه

من موندم چجوری تا اینجا دووم آورده اونیکه باید بمونه درستش کنه همسرشه 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
حتما بهش بگو جدا بشه قرار نیست به هر قیمتی زندگی های دوزاری حفظ بشه

چون اسم جاری روم هست هیچ پیشنهادی جرات ندارم بدم تازه همش میگم بمون درستش کن چون دیدم جقدر شوهرش و دوست داره اما واقعا شوهر خوبی نداره دیکه رفتارای امروز برادر شوهرم و گفت من سکوت کردم نگفتم دگ بمون فقط گفتم هر چی صلاحتونه 

باید جفتشون برن مشاور

اینجور مردا ب۶ حرف هیشکی گوش نمیدم خودم دیدم که میگم 

شوهر منم مثل برادر شوهر ایشون بودن مشاوره هم رفتیم اخرش برمیگشت خونه میگف من خودم مشاورم اون داشت چرت و پرت میگف 

هیچ پیشنهاذی نده، فقط به حرفاش گوش کن البته اگه اونم میشد میکفتم گوش هم نده اخرش تو آدم بده میشی چ ...

اره متاسفانه یا خوشبختانه من آدم صمیمی زندگیش و سنگ صبورش هستم 

دقیقا همین کار ها رو میکنم

آفرین . بعد هیچ وقت ایراد از ی طرف نیست زن و شوهر هر دو مقصرن یکی کمتر یکی بیشتر . منتهی وقت درددل کردن بلدن خودشون مظلوم و طرفشون ظالم مطلق نشون بدن چ خانم چ اقا 

همین طور باشی بهتره..من حتی باجاریم حرفم نمیزنم اصلا..هراتفاقی بیافته بعدا قراره بگن باتوحرف میزدوفل ...

نه هم پیام هام موجوده چیز خاصی نگفتم هم جلو خانواده شوهرم هر وقت صحبت بوده گفتم بمون درستش کن فلان  از این حرفا هیچ وقت آتیش بیار معرکه نبودم 

آفرین . بعد هیچ وقت ایراد از ی طرف نیست زن و شوهر هر دو مقصرن یکی کمتر یکی بیشتر . منتهی وقت درددل ک ...

جاریم خیلی زبون ‌درازه واقعا اما رفتار های شوهرش هم خیلی بد هست