اول اینکه خیلی ناراحتم و هروقت باهاش حرف میزنم هیچ وقت نمیگم بهش طلاق بگیر همیشه میگم بمون و درستش کن اما دیگه دعواهاشون خیلی شدید شده و منم امروز کفتم بهترینا برات پیش بیاد چونکه خودم جای اون بودم طلاق میکرفتم شوهرش بسیار فحاشی میکنه و بع زنش و خانواده زنش فحش میده تحقیر میکنه الان جاریم میخواست درس بخونه کار کنه هیچ کاری نمیزاره بکنه جاریم گفت عفده ای شدم هیچی نزاشت بشم مامان جاریمم هی بهش میگه چون خانواده شوهرت خوبن بمون سر زندگیت امروز کلی باهام حرف زد که خسته شدم نمیدونم چه پیشنهادی بهش بدم
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
مگه جاریت میخواد با خانواده شوهرش یه عمر زندگی کنه که چون خوبن بمونه
من موندم چجوری تا اینجا دووم آورده اونیکه باید بمونه درستش کنه همسرشه
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
حتما بهش بگو جدا بشه قرار نیست به هر قیمتی زندگی های دوزاری حفظ بشه
چون اسم جاری روم هست هیچ پیشنهادی جرات ندارم بدم تازه همش میگم بمون درستش کن چون دیدم جقدر شوهرش و دوست داره اما واقعا شوهر خوبی نداره دیکه رفتارای امروز برادر شوهرم و گفت من سکوت کردم نگفتم دگ بمون فقط گفتم هر چی صلاحتونه
آفرین . بعد هیچ وقت ایراد از ی طرف نیست زن و شوهر هر دو مقصرن یکی کمتر یکی بیشتر . منتهی وقت درددل کردن بلدن خودشون مظلوم و طرفشون ظالم مطلق نشون بدن چ خانم چ اقا