2777
2789
عنوان

جاریم میخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 37 پست
دیروز بهش شک کرده گوشیش و چک کرده کتکش زده مهمونی های خانواده زنش و نمیره زباد نمیزاره جاریم مهمونی ...

عین من اینجور مردا بد دل و شکاکن درستم نمیشن 

واسه منم شکاک هیز بددهن شدید همیشه به عالم و ادم به خودم و خانوادم فحش میداد به خانواده من رو نمیداد نمیزاشت جایی برم 

همیشه هم در حال چک کردن موبایل و گوشی خونه بود 

خیلی سخته با اینجور مردا زندگی کردن 

ولی شما چیزی نگو ایشالا هر چی به صلاحشونه 🙏🤲

اینجور مردا ب۶ حرف هیشکی گوش نمیدم خودم دیدم که میگم  شوهر منم مثل برادر شوهر ایشون بودن مشاور ...

اره ببین قبل ازدواج با چشم و گوش باز باید انتخاب میکردن 

مشاوره میرفتند و رفت و آمد می‌کردند

با این رفت و آمد ها خیلی از اخلاقای طرف رو میشه

الان باز برن مشاور بد نیست به شرطی که جفتشون دلشون برای زندگیشون بسوزه به حرف های مشاور عمل کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ببین قبل ازدواج با چشم و گوش باز باید انتخاب میکردن  مشاوره میرفتند و رفت و آمد می‌کردند ...

همین دیگه مشکل اینجاس باید دو طرف برای زندگی تلاش کنن وگرنه هزار سالم برن مشاور بازم تاثیر نداره 

جاریم خیلی زبون ‌درازه واقعا اما رفتار های شوهرش هم خیلی بد هست 

خوب زن سیاست دار زندگی نگه دار کارش با زبون درازی پیش نمیبره جواب های هوی میشه . این زبون درازی میکنه شوهرشم فوش و کتک. 

خانواده ی شوهرش چه ربطی به شوهرش دارن!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خوب زن سیاست دار زندگی نگه دار کارش با زبون درازی پیش نمیبره جواب های هوی میشه . این زبون درازی میکن ...

سیاست ربطی به اخلاق طرف نداره اینو مطمئن باش 

سیاست در برابر ادم نرمال جواب میده 

خوب طرفشم جوشی و بد اخلاقه درسته ولی دیدم ک دقیقا دست میزارن رو نقطه جوش و ضعف طرفشون تا وحشی بشه .& ...

چی بگم ولی کلا بعضی مردا هستن زن رو به عنوان وسیله ای به عنوان کالا یا کوزت  میبینن که وظیفش فقط زاییدنه و کلا عقیده دارن دختر بعد ازدواج نباید زیاد با خانواده خودش رفت و امد کنه فک کنم برادر شوهر ایشونم اونطوریه از گفتنشون