2777
2789
عنوان

شوهرم آبرومو برد... تموم شد

357 بازدید | 25 پست

دعوا کردیم سر ی موضوعی ک واقعا زور میگف تقصیر خودش بود بهم گفت اصلا دربیا برو منم درومدم رفتم خونه بابام ی ساعت بعد زنگ زد بیا گفتم خودت گفتی برو گف نمیای باشه پس فردا نگی زنگ نزدی خدافظ ن اصراری ن...

الان یک هفتس خبری ازش نشده ی دخترم دارم حداقل بخاطر اون بیاددنبالم بعد یک هفته عوض اینکه خبری بشه ازش تازه وسایلاشو جم کرده رفته خونه مامانش حتما بهشون گفته آبرومم برده بخواد حرف خودشو حق کنه انقد بلده ده تا دروغ و جفنگ جورمیکنه خودشو خوب و بحق جلوه بده تا الان تو دعواها چیزی ب خانوادش نگفته ولی وقتی وسایلاشو جم گرده رفته لابد میگه دیگه داغونم آخه چرا یعنی انقد من بی ارزشم براش سر ی موضوع مسخره بره پشت سرشو نگاه نکنه ی زنگ نزنه همیشه میخواد من خودمو کوچیک کنم الان بنظرتون چکارکنم خودم برم خیلی پر رو میشه خیلی زور داره نرم...

اشتباه از شما بود 

نميدونم الان چ كاري درسته

ولي اول شما ابروي ايشون و بردين

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم بارها تو دعوا بهم گفته برو

منم میگم اونی که باید بره تویی و میشینم واسه خودم چای میریزم فیلمم و میبینم یا کارامو میکنم محلش نمیدم اخرم میاد سمتم از دلم دراره

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
اشتباه از شما بود  نميدونم الان چ كاري درسته ولي اول شما ابروي ايشون و بردين

من چکار کردم آخه موضوع دعوای ما این بود ک یکسال مفت و مجانی یکی از خونه های خالی بابامو کرده بود انبار بابامینا میخواستن بکوبنش بهش گفته بودن خالی کن ناراحت شده بود عوض تشکر بمن سرکوف میزد تازه خونه ای ک زندگی میکنیم هم برا بابامه اجاره ام نمیده 

برا من پیش اومد بخاطر عشق سابقش بهم گفت برو دختراتم مال خودت نمیخامت گفتم میمونم بخاطر بچه هام تو برو از خونه بیرونم میکرد ولی موندم ،اینا حیوونن ادم نیسن بویی از انسانیت نبردن بد ضربه ای بهم زد دارم تحمل میکنم ن زندگی...

نبايد از خونه ميامديد بيرون حالا كه اومديد بايد صبور و محكم باشيد 

رفتارش بالغانه نيست بايد جوانب كارش درنظر ميگرفت 

نظر خانواده اش هم براتون مهم نباشه هرچقدر هم مقصر باشه باز از. ايشون طرفداري ميكنن معمولا

بذار از خودش يا خانواده اون خبري بشه

بنظرت این درستشه فقط از ابروریزیش میترسم ک جاریام بفهمن 

وا خوب بفهمن خودش گفته برو تو هم رفتی بنظر من که غرورت رو له نکن باز صلاح زندگیت خودت بیشتز میدونی اینجور مردها رو بدی پر روتر میشن

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم