2777
2789
عنوان

از دیروز که دخترم از مهد اومده فقط دارم گریه میکنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 74 پست

یه راه حلم به من بدین که متاسفانه پوستم از سبزه به گندمی روشن تبدیل شده و هرکاری میکنم دوباره سبزه نمیشم💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐وای تو رو خدا این حرفا چیه چرا بچه هاتونو بی اعتماد به نفس بار میارید مگه رنگ پوست همه شبیه هم باید باشه 😐

اون بچه ها هم توسط یه مادر بیشعور بزرگ شدن که مسخره میکنن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بخاطر حرف مردم میخواهی پوست بچتو با راهی سفید کنی !!!!! 

با مربیشون حرف بزن 

هرکسی هم گفت سعی کن رابطتو کم کنی باهاش

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

راه حل نداره چند سال دیگه که دوران بلوغش شروع بشه تپلی میشه احتمال داره چند درجه روشن تر بشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عزیزم میشه عکس دختراتو بزاری

یکی هم منو لایک کنه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

عزیزم پوستش رو تغییر نده روی اعتماد به نفسش کار کن درست و اصولی 

من یه دوست داشتم رنگ پوستش از حد معمول خیلی تیره تر بود و خودشم خوشگل نبود ولی اینقد اعتماد به نفس داشتتتتت زودتر از همه هم ازدواج کرد

🦋

راه حل خاصی نداره ولی چقدر آدما بد شدن که همچین حرفایی به بچه میگن سعی کن خودت همیشه بهش اعتماد به نفس بدی و کوچیک ترین کاری نکنی که حس کنه بین اونو خواهرش فرق گذاشتی چون ممکنه در آینده رابطه اشون خراب بشه