2821
2789
عنوان

سرگذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 67071 بازدید | 580 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#اعتماد ۲۳۸

_چی بگم والا ثریا جان خودم تصمیم دارم برای زندگیم بجنگم 

_بجنگی؟ شوهرت راه خیانتو یاد گرفته چندبار دیگه میخوای مچشو بگیری تا خیالت راحت شه 

_مهم نیست میجنگم تا اون زن بره 

_اگر اون از تو قویتر باشه و شوهرت اونو بخواد چی؟ خورد میشی دختر ولش کن برو این ادم خیلی کثیفه زن باید برای زندگیش بجنگه ولی هر زندگی ارزش جنگیدن نداره به نظر تو الان حمید لیاقت اینو داره که تو بخوای به خاطرش انقدر از خود گذشتگی کنی ؟ 

خیره نگاهش کردم و لب زدم 

_آره داره ما هر دومون برای این زندگی خیلی زحمت کشیدیم نمی‌تونم به راحتی بسپرمش دست یکی و بیخیال همه چی بشم حمید این اواخر واقعا برای من و زندگیمون تلاش کرده حالا درسته که الان من بهش مشکوک شدم ولی خودم می‌دونم که چقدر از خود گذشتگی کرد و زحمت کشید که به اینجا برسیم بعدم با وضعیت روحی ستاره و اتفاقاتی که براش افتاده به نظر من اصلاً صلاح نیستش که من بخوام زندگیمونو خراب کنم

ادامه دارد

آشنا زخم میزد و غریبه مرحم میشد .

#اعتماد ۲۳۹

_ ستاره دوست داره که من و حمید با همدیگه زندگی کنیم و من هر کاری می‌کنم که همه چیز مطابق میل ستاره باشه اصلاً دلم نمی‌خواد دخترم غصه بخوره به اندازه کافی این مدت سختی و عذاب کشیده نمی‌خوام به جای اینکه آرامش دخترمو تامین کنم باعث بیچارگی و مشکلاتش بشم همین طلاق ما بود که ستاره رو به اینجا کشوند نمی‌خوام دوباره زندگی خودمو بچه‌مو به لبه پرتگاه ببرم حمیدم مرد خوبیه مطمئنم که لیاقت این همه تلاش منو داره 

ثریا جور خاصی نگاهم کرد حس کردم با نگاهش داره بهم میگه کوتاه بیا و ناامید شو از جام بلند شدم و گفتم 

_من برم یکم کار دارم ببخشید مزاحم توام شدم وسط این همه شلوغی و دغدغه

_ نه عزیزم این چه حرفیه هر موقع خواستی بیا اینجا با هم در مورد زندگیت حرف می‌زنیم من خواهرانه کنارتم خودت که می‌دونی 

کنایه آمیز پوزخندی زدم و گفتم 

_آره عزیزم می‌دونم

از آرایشگاهش خارج شدم و به سمت ماشینم رفتم سوار شدم و سرمو روی فرمون گذاشتم باورم نمی‌شه که بهترین دوستم به من میگه شوهرمو رها کنم و از اونور رابطه خیلی صمیمی داره با شوهرم درست می‌کنم

ادامه دارد 

#اعتماد ۲۴۰

اه عمیقی کشیدم و ماشینو به حرکت در اوردم نمیدونستم‌ کجا برم و چیکار کنم برای همین رفتم به محل کار حمید خیلی وقت بود سر نزده بودم و میخواستم ی خودی به کارمنداش نشون بدم از ماشین پیاده شدم و به سمت شرکت راه افتادم به محض ورودم مش رحیم رو دیدم که با عجله به سمتم اومد

_سلام خانم حالتون خوبه؟ اینورا 

_سلام مش رحیم ممنون تو خوبی؟ اومدم ی سر به حمید خان بزنم و برم 

_بالا هستن خانم میخواید باهاتون بیام؟

_نه مش رحیم به کارت برس خودم میرم 

وارد اسانسور شدم لحظه لحظه خاطراتمون جلوی چشمم بود از اسانسور خارج شدم توی شرکت هر کسی سرش به کار خودش بود به سمت اتاق حمید رفتم و بعد از در زدن وارد شدم 

_سلام 

اط پشت میزش بلند شد با ذوق به سمتم اومد 

_سلام خانم‌ قشنگم خوش اومدی عزیزم چرا خبر ندادی برات چیزی حاضر کنم 

_رفتم پیش ثریا اصلا باورم‌ نمیشه این ثریا همون دوسم باشه

_چرا جانم چی شده ؟

_هیچی رفتم پیشش براش مثلاً درد دل کنم توقع داشتم همیشه که بهم می‌گفت زندگیت خوبه با شوهرت بساز بگه اما مدام بهم می‌گفت که طلاقتو بگیر ترکش کن چرا باید اینجوری بگه؟

ادامه دارد 

#اعتماد ۲۴۱

حمید چشمهاش گرد شد 

_یعنی چی می‌خوای بگی که رفتی پیش ثریا بهش گفتی به من مشکوکی و می‌خوای ازم جدا بشی؟

_ آره می‌خواستم واکنششو ببینم جدیداً ثریا خیلی رفتارهاش عجیب شده از اینور با من سرد برخورد می‌کنه و بعد با تو جوری رفتار می‌کنه که انگار رابطه دارید و من مزاحم رابطه تونم من خیلی ناراحت میشم وقتی می‌بینم دوستم میاد پیشمون محل من نمی‌ذاره اما حسابی تو رو تحویل می‌گیره نه اینکه بگم اصلاً با تو حرف نزنه و فقط منو بخواد ولی خب بالاخره منم انتظار دارم دوستم که زمانی باهام خیلی صمیمی بوده الانم مثل قبل باشه نه اینکه با من حسابی سرد برخورد کنه اونم بدون هیچ دلیلی

سرش رو به چپ و راست تکون داد

_ چی بگم رفتی الکی به دوستت گفتی زندگی ما داره به هم می‌ریزه که ببینی واکنشش چیه مگه واکنش اون باید مهم باشه چرا انقدر خودتو درگیر دوستت می‌کنی ولش کن بزار اونم زندگی خودشو بکنه دوستی آدم متاهل با ی ادم مجرد کار درستی نیست 

ادامه دارد