2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

1981 بازدید | 72 پست

سلام من زگیل  داشتم دکتر گفت بیا کرایو یا همون فریز ی دو جلسه رفتم بعد گفتم چند جلسه دیگه نیازه ی ذرع از نطر مالی روم فشاره دکتر اولش گفت هنوز ی حلسه اومدی 

بذار ببینم

بعد فریز جلسه دوم گفت نیاز نیست دیگه بیای باهامم راه اومد 

شماها تجربه داشتید و چند جلسه رفتید ؟

من میترسم به خاطر این حرفم دکتر گفته نیا و کامل درمان نشده باشم 

اگر کسی تجربه داره بگه لطفاا

میشه بگی از کجا گرفتی؟ من استخر میرم میگن ممکنه بگیری میترسم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی از کجا گرفتی؟ من استخر میرم میگن ممکنه بگیری میترسم

منم استخر زیاد رفتم  فهمیدم دارم سر این لیزر های رولی موهای زائد این زگیل زیاد شده بعد خیلی راحت بهم انتقال میدن بنظرم نرو استخر 

ببخشید دوست خوبم ظاهر زیگیل چه شکلی هست  ممنون میشم تجربه خودتون  رو بگید

مشخصه برجستس گرده سفته ولی مباید بهش دست زد اشتباهه 

چیز خیلی  ترسناکی نیست استرس خیلی بدتر تو ایران زیاد شده اونم برای لیزر های رولی موهای زائده اصلا این نوع لیزر هارو نرید واقعا هزینه ای ک‌برای دزمان باید بدید اذیت کنندس اگرم متاهل باشید و بیوقته تو جونتون خیلی سخت میشه 

مشخصه برجستس گرده سفته ولی مباید بهش دست زد اشتباهه  چیز خیلی  ترسناکی نیست استرس خ ...

انشاالله هر چه زودتر برطرف بشه 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
با خود زیر انداز ببر از اینا ک تو باشگاه میبرن پهن کن بعد بشین رو سطح استخر  از اب هم انتقال ن ...

رو سطح استخر اصلا نمیشینیم‌ که از وقتی میریم تو آبیم و تا وقتی که بیاییم بیرون 

تایم استراحت نداریم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مشخصه برجستس گرده سفته ولی مباید بهش دست زد اشتباهه  چیز خیلی  ترسناکی نیست استرس خ ...

دور از جون شما باشه،،پس چطوریه میگن باعث سرطان میشه؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔