2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یک سوال  مگه لیزر میرفتی سلفون نمیکشید روش؟ و ضد عفونی نمیکرد جلوت؟

من از لیزر نگرفتم ولی خیلیا  از این طریق گرفتن چون ویروس ها اتقدر ریزن ک فقط کافیه ی تیکه از کوچیکیی از سلفون پاره شه 

روکش‌های رونم یه چیزی شبیه خال گوشتی دراومده دوساله عین همونم دقیقا همونجا شوهرمم داره الان هم ببخشی ...

خب دکتر منم اول گفت شاید نباشه ازمایش ک دادم بود ی ارمایش بده خیال خودتو راحت کن چدن متاهلم هسی و رابطه داری حتنا ازمایش بده ی ذره گروته ولی خب بعتر از پخش شدنشه 

خب دکتر منم اول گفت شاید نباشه ازمایش ک دادم بود ی ارمایش بده خیال خودتو راحت کن چدن متاهلم هسی و را ...

به شوهرم میگم میگه الکی نگرانی ولی میترسم چون یسره هم توخونه دامن کوتاه تنمه چندبارذست دخترکوچولوم خورده بهش ،چی میشه ......الان سعی میکنم شلواربپوشم ولی تا این یکی دوهفته که حساس شدم قبلن اصلا نبودم اصلا نمیدونستم جی هست زگیل تناسلی

به شوهرم میگم میگه الکی نگرانی ولی میترسم چون یسره هم توخونه دامن کوتاه تنمه چندبارذست دخترکوچولوم خ ...

چیز خاصی نیست دخترت چند سالشه از من بهت ی نصیحت سعی کن واکسن گارداسیل برای دخترت بزنی از ۹ سالگی به بعد تا ۱۴ ۱۵ حداکثر باید زد این  بیماری زیاد شده و واقعا رو مخه 

ولی برو دکتر زنان 

اخه خال اگر باشه یهویی ک به وحود نمیاد وقتی یهویی روی بیضه های شوهرت زده احتمالا زگیله