2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 72 پست

حالا جالبه روایت تناسبی شوهرم تازگیا دراومده ولی قبول نمیکنه مخصوصا ارولوژیست هم رفت گفت نه زکیل نیست که دیگه هیچ، میترسم سرطان رحم گرفته باشم چون یسری علائم دارم که خیلی مشکوک  شدم بخاطرهمین یه مقدار تازه روش زوم شدم وفهمیدم زگیل تناسلی چی هست رفته بودم پاپ اسمیر بدم عفونت شدید داشتم اومدم دارو مصرف کنم پریود شدم بازبودن بخاطر رابطه نشد مصرف کنم هنوزم عفونتمو ازبین نبردم که بعدش برم پاپ اسمیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا جالبه روایت تناسبی شوهرم تازگیا دراومده ولی قبول نمیکنه مخصوصا ارولوژیست هم رفت گفت نه زکیل نیس ...

خب ی مدت رابطتو قطع کن عفونتت درمان شه سلامتیه تو خیلی مهم ترهاز رابطس بعد برو پاپ بده همه چی نشخص میشه 

برای من که زیاد مهم نیست ولی باید پیگیرباشم ولی از یه طرفی ام میترسم

نترس ولی درمان کن با ارامش شوهرت باید به فکرت باشه مادر سه تا دختری که باید به تک تکشون برسی هیچی تو این دنیامادر نمیشه برای دختر قدر سلامتیتو بدون تا بالا سرشون باشی 

یه چیزدیکه شوهرم اهل خیانت نیست بخاطرهمینم بااطنینان میکه زگیل نیست میکه جفتمون خیالمون راحته چرا با ...

ببین اصلا به خیانت ربطی نداره شاید استخر گرفته باشه