2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 72 پست
خودت باهاش رفتی دکتر جلو خودت دکتر گفت خاله ؟

نه شوهرم خودش رفته بود واینکه گفت دکتره گفته نیست ولی میخوای برو نمونه برداری  که منم رفتم دکترزنان گفت شبیه خاله گوشتیه ولی خیلی خودت حساسی بیا آزمایش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چی میگن تنها راه انتقالش جنسیه،فقط چنددرصدخیلی کمی از استخر.....هست یالیزر که لیزرنرفتم تاحالا

ببین اون موقع برای زمانی بود ک خیلی این مریضی کم بود ولی با اومدن این لیزرا خیلی زیاد شده یعنی همه خیانت میکنن؟ استاد من ک رئیس ی ازمایشکاهه میگفت از هر ده نفر ۷ نفر ازمایششون مثبته 

تووچقدر اطلاعات داری ک اینجا نظر میدی چند تامقاله علمی خوندی؟

ببین تاپیک ک میزنی ینی بیاین نظر بدین‌ی چیزم‌بدهکار شدیم🤣🤣 از تلوزیون‌موثق تر؟؟؟شبکه سلامت چن ماه پیش دکتر صحبت میکرد حالا میخای باور کن میخای نکن ب من چ

نه شوهرم خودش رفته بود واینکه گفت دکتره گفته نیست ولی میخوای برو نمونه برداری  که منم رفتم دکتر ...

حالا دکترتو عوض و اون پاپ اسمیر دادن خودش خیلی خوبه  چند سالته ؟

ببین تاپیک ک میزنی ینی بیاین نظر بدین‌ی چیزم‌بدهکار شدیم🤣🤣 از تلوزیون‌موثق تر؟؟؟شبکه سلامت چن ماه ...

تو برو دوتا مقاله علمی بخون بعد بیا باقاطعیت نظر بده و دل دیگران و خالی کن