2777
2789
عنوان

جاریم خیلی …

1085 بازدید | 52 پست

خیلی اذیتم میکنه با حرفام 

نمیدونم چیکار داره نمیدونم نقشش چیه هی میگ بچه میخای چیکار بچه به چ دردت میخوره خب من دوسدارم بچه به تو تو چیکار به زندگی‌من داری نمیدونم یه دفعه دیگ جوابشو چجوری بدم ک دیگ کاریم نداشته باشه 

خودش بچه داره؟ چند سالته چندسالشه چندِ سال ازدواج كردين جفتتون

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فاز بعضی جاری هارو درک نمیکنم 

بابا تو زندگیت جداست اون زندگیش جدا .. شوهراتون که یکی نیست بچسبین به زندگی خودتون 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

چقدر اذیت فامیل شوهری تو دختر

یکبار برای همیشه واضح بهش بگو مسایل زندگیم به خودم مربوطه

باور کن ابهت و قاطعیت علاوه بر اینکه بد نیست عزت آدم رو هم بالا می‌بره و روشن میشن که حریم خصوصیت مختص خودته

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
یه باز بهش کفتم ما بچه خیلی دوسداریم باز ولم نمیکنه 

ن یجوری بگو ینی بهش هیچ ربطی نداره و حق دخالت نداره

یکبار واسه همیشه خودتو راحت کن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤