2777
2789
عنوان

جاریم خیلی …

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 52 پست
دیگه یه کم زیادی نرفتی 🙄🙄🙄🙄🙄 من با اولش موافقم و با آخرش نه آخه کدوم پستی چنین کارایی میکنه

بعضی از ادما نطفشونو شیطان بسته، همونجوری ک خیلیا خیلی راحت روزی هزارتا ادم میکشن و زندگی دیگرانو نابود میکنن. اینم میتونه 

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
وای خدای من واقعا نمیدونی دلیلش چیه؟ چون تو باردارشدی و اون با وجود اینکه زودتر از تو ازدواج کرده ه ...

خب چرا اخه یعنی چی زندگی من چ ربطی به اون داره اخه انقدر حسادت ؟ من از ته دلم برای اون بچه و یه زندکی اروم میخام اون چرا اینجوری میخاد برا من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اخه یعنی چی زندگی من چ ربطی به اون داره اخه انقدر حسادت ؟ من از ته دلم برای اون بچه و یه زندک ...

بعضیا چشم دیدن یکی بهتر از خودشونو ندارن.

تو ساده و مهربونی، اماهمه مث تو نیستن.

میبینی ک فعلا دارهاز حسادت میترکه پس لژفا مراقب خودت و بچه باش

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
بعضی از ادما نطفشونو شیطان بسته، همونجوری ک خیلیا خیلی راحت روزی هزارتا ادم میکشن و زندگی دیگرانو نا ...

حالا ببینم اسی رو با جاریش کامل قطع ارتباط میکنی یا نه... ما که اسی و جاریش نمیشناسیم عزیز دلم درسته آدگ بالاخره هر چی باشه ممکنه ته دلش حس کمبود پیدا کنه ولی نه به هر قیمتی هر کاری کنه که.... 

ساره هم که همسر ابراهیم بود تاب نیاورد بارداری هاجر رو... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

عزیزم تجربه  چندین ساله خودمو در رابطه با آدمای فوضول و دخالت گر اطرافم میگم که بدونی.تا میتونی اطلاعات از خودت شوهرت و زندگیت رو مخفی کن ازش،کارهایی که قرار بکنید اهدافی که دارین.اصلا واصلا واصلا صمیمی نشو رفت و آمد کم داشته باش اگرم بود کاملا رسمی! اگر نه اینجور آ دما سر از زندگیت بر نمیدارن تا زهر خودشونو نریزن!

خب چرا اخه یعنی چی زندگی من چ ربطی به اون داره اخه انقدر حسادت ؟ من از ته دلم برای اون بچه و یه زندک ...

اسی تین یه پیش بینی هست خب شاید یه جور حس کمبود پیدا کرده اون یا میخواد اعلام کنه خودش نخواسته ولی دیگه تا این حد نیاز نیست بد بین باشی خودت جاریت رو بهتر از ما میشناسی ما طبق تجربه خودمون نظر میدیم 

من خیلی جرات رودررو صحبت کردن ندارم ولی خوب میتونم وویس بدم و متن  شاید این روش به کار تو هم ب ...

وای این یک بازیگریه اگ همچین کار بکنم خیلی بد میشه خیلی 

وای این یک بازیگریه اگ همچین کار بکنم خیلی بد میشه خیلی 

میره به همه نشون میده مظلوم نمایی هم میکنه تو بده میشی اون معلوم حالا ببین شاید اونقدرا هم که بقیه می‌ترسانند بد نباشه ولی خب الان حس کمبود پیدا کرده من نگرانم اینا تو رو به قطع رابطه بندازن 🤣🤣🤣🤣

میره به همه نشون میده مظلوم نمایی هم میکنه تو بده میشی اون معلوم حالا ببین شاید اونقدرا هم که بقیه م ...

نمیتونم قطع رابطه کنم شوهرم همین یک داداش رو داره 

میره به همه نشون میده مظلوم نمایی هم میکنه تو بده میشی اون معلوم حالا ببین شاید اونقدرا هم که بقیه م ...

اره خیلی بلده من هرچقد سادم اون زرنگپ با سیاست 

منم همینو احتمال میدم ولی چرا انقد براش مهمه ک من چیکار میکنم به کسی ربط نداره خب سرش تو کار خودش با ...

واسه اون مهم نيست عزيزم احتمالا از سرزنش مادرشوهرت ميترسه نميدونم چرا دلم براش سوخت باهاش مهربون باش و هرجًا ميري براي بارداريش دعا كن مطمئن باش انرژيش به خودت برميگرده

اون با تو مشكلي نداره خونواده ي شوهرت يا برادرشوهرت احتمالا حساسش كردن

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
واسه اون مهم نيست عزيزم احتمالا از سرزنش مادرشوهرت ميترسه نميدونم چرا دلم براش سوخت باهاش مهربون باش ...

اره مادرشوهرم خیلی بهش میگ بچه بیار 

من بخدا مهربونم همش اینارو ک بهم میگ میگم هرکسی هروقت امادگی داره باید بچه بیاره 

بستگی به‌خوده ادم داره منم بچه دوس داره ولی اون‌مثلا میک بچه چیکار‌میکنه برات میرینه برات 😐 دیگ شدیدا داره فضولی و اظهار نظر میکنه هروقت منو میبینه خیلی رفته رو مخم وگرنه من از ته دل براش زندکی خوب میخام ولی اون مثل اینکه همش دنبال اینه از من بهتر باشه و خیلی حسوده