2777
2789
عنوان

جاریم خیلی …

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 52 پست
واسه اون مهم نيست عزيزم احتمالا از سرزنش مادرشوهرت ميترسه نميدونم چرا دلم براش سوخت باهاش مهربون باش ...

با من مشکل نداره ولی میخاد با حرفاش مسیر من رو عوض کنه و منو از کارام منصرف کنه 

اره مادرشوهرم خیلی بهش میگ بچه بیار  من بخدا مهربونم همش اینارو ک بهم میگ میگم هرکسی هروقت اما ...

دركش كن باهاش مهربون باش اما ازش دوري كن متاسفانه اطرافيان ميتونن با حساسيت هايي ك ايجاد ميكنن زندگي هارو خراب كنن 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرين كه زرنگي و تحت تاثير قرار نميگيري

ذهنت و درگيرش نكن مسير خودت و برو به كسي هم از تصميات و اهدافت چيزي نگو

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
حالا ببینم اسی رو با جاریش کامل قطع ارتباط میکنی یا نه... ما که اسی و جاریش نمیشناسیم عزیز دلم درسته ...

اگر باخودتم همینکارو‌میکرد جاریت همینجوری خونسرد بودی؟

وای از دست شما زنا وای

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

بیخیالش شو گلم فقط 

با شوهرت منطقی بشین حرف بزن 

بگو من تو بارداری یکم حساس شدم زود دلخور میشم از حرف دیگران . این بنده خدا هم شاید حامله نمیشه من زودتر ازش حامله شدم حساس شده هی یه حرفایی میگه روان منو بهم میریزه رو بچه تاثیر بد میزاره .. آدمیزاده دیگه حسادت دتس خودش نیست.. یه مدت رفتو آمد کم کنیم اتفاقی برا بچه نیوفته . 

و کلا سعی کن زیاد اهمیت ندی به حرفاش تا دیدی داره چیزی میگه که ناراحت بشی یهو بحث عوض کن یا با کسی دیگه حرف بزن یا بگو اا این عکس  لباس  قشنگه خودش میفهمه و دیگه حرف نمیزنه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگر باخودتم همینکارو‌میکرد جاریت همینجوری خونسرد بودی؟ وای از دست شما زنا وای

من میگم ما فقط یک تعریف شنیدیم راهنمایی میکنیم اما قضاوت خیر ... اینکه اسی از دست جاریش چیزی بخوره و نخوره و بگیم احتمالا چیز خورت کنه دیگه اوج قضاوته... حالا جاریه خواسته بگه یعنی ما خودمون بچه نمیخوایم شما زود بچه دار شدین اینکه شدت این ماجرا تا چه حده اونایی که از نزدیک شاهدن میتونن قضاوت بهتری داشته باشن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤