2777
2789
عنوان

جاریم خیلی …

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه دنبال بچه نبودم حامله شدم 

وتی چقدر بدم میاد اینایی که دیگه کارتم کردی نفسشون سرده هر وقت این حرف رو باز کرد سکوت کن یا خودت رو مشغول کاری کن تا لال شه.... عوض دعای خیرشونه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چقدر اذیت فامیل شوهری تو دختر یکبار برای همیشه واضح بهش بگو مسایل زندگیم به خودم مربوطه باور کن اب ...

واقعا نمیدونم چرا اینجوریم بخدا ساعت ها دارم فکر میکنم و غصه میخورم 

اره همین قصدو‌دارم اما نمیدونم چجوری بگم ک شر نشه 

قرار نیست بی احترامی باشه بگو خودمون راجب این موضوع تصمیم میگیریمو هرکی میتونه واسه زندگیه خودش تصمیم بگیره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اون یکسالو نیمه من یکساله نه بچه نداره 

خب عزيزم شايد اون رفته دكترِ و فهميده ي كم سخت باردار ميشه اينجوري ميگه كه اگه تو زودتر باردار شدي به همه بگه كه خودش نميخواد

بعضيا اين چيزا براشون مهمه

ازش ناراحت نشو مطمئن باش درونش درگيره توام بگو اره هرچي خدا بخواد و اينجوري حرف و ببر سمت ديگه ما نميدونيم تو دل ادما چي ميگذره

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

وای خدای من واقعا نمیدونی دلیلش چیه؟

چون تو باردارشدی و اون با وجود اینکه زودتر از تو ازدواج کرده هنوز باردارنشده اگر تو بچه بیاری برای خانواده عزیزتری و نوه ی اول برای خانواده جایگاه ویژه ای داره،اون میخاد یکاری کنه ک خودش توی چشم باشه،ن تو

وای چقدر بعضیا حسودن خدایا،

مراقب باش بچتو سقط نکنه با کاراش، چیزی از دستش نگیر نخور.

سعی کن تا وقتی بچت ب دنیا میاد رابطت رو باهاش قط کنی و گرن یه بلایی سرخودت و بچه میاره

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
واقعا نمیدونم چرا اینجوریم بخدا ساعت ها دارم فکر میکنم و غصه میخورم 

دآره به تو میگه که بگه من خودم نخواستم تو سکوت کن حتی نگاه هم نکن تا حرف پیش کشید کسی پیشتون بود حرف رو عوض کن با اون حرف بزن خودش خسته میشه

خب عزيزم شايد اون رفته دكترِ و فهميده ي كم سخت باردار ميشه اينجوري ميگه كه اگه تو زودتر باردار شدي ب ...

منم همینو احتمال میدم ولی چرا انقد براش مهمه ک من چیکار میکنم به کسی ربط نداره خب سرش تو کار خودش باشه 

من خیلی جرات رودررو صحبت کردن ندارم ولی خوب میتونم وویس بدم و متن 

شاید این روش به کار تو هم بیاد 

همه حرفاتو اول رو‌کاغذ بنویس به صورت کلیدی بعد یکم فک کن پس و پیششون کن بعد ی وویس درست کن بدون اینکه بفرستید صداتا ضبط کن بعد گوش کن خوب بود بفرست براش توش بی احترامی هم نباشه بره سواستفاده کنه در مودبانه ترین حالت ازش خواهش کن که دیگه اینکار را نکنه و بهتره سرش تو زندگی خودش باشه

وای خدای من واقعا نمیدونی دلیلش چیه؟ چون تو باردارشدی و اون با وجود اینکه زودتر از تو ازدواج کرده ه ...

دیگه یه کم زیادی نرفتی 🙄🙄🙄🙄🙄 من با اولش موافقم و با آخرش نه آخه کدوم پستی چنین کارایی میکنه