2777
2789
عنوان

صیغه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 110 پست
وا چرا بهت برخورد؟ منکه چیزی نگفتم تو که با صیغه موافق بودی چرا الان ناراحت شدی  خودتم تو اعم ...

گمشو بابا  ، بهم برنخورد، الانم میگم حلاله، فرقی نداره، شما  ناراحت شدی  صیغه نشو، دختر خوب، 👍👍

این نیز بگذرد، 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گمشو بابا  ، بهم برنخورد، الانم میگم حلاله، فرقی نداره، شما  ناراحت شدی  صیغه نشو، دخ ...

بی ادب 

معلومه خودت صیغه ای هستی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
االان دیه گرفتن حلاله، یا نه، حرامه، 

دیه حلال

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خوبه پس، صیغع حرامه، 

نه حرام نیست 

اما خب صیغه تو جامعه ما خوب نیافتاده ببخشید صیغه چند ساعت داریم تا مادالعمر خوب نیست دیگع

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مثل تو هستم، چرا بهت برخورد. دختر خوب. هر کس نظری داره. مخالفی با عقاید بقیه بهتره خفه بشی،

چی بگم !!!

ولی مطمئن باش من ادم هایی مثل تو رو که می بینم از دین متنفر میشم 

تعصبی و حق به جانب حتی نمی تونید حرفاتون رو بدون توهین بزنید

هیچ خانواده با اصالت مذهبی راضی نمیشه دخترش صیغه بشه اینو بدون 

تو داری اسم مذهبی ها رو هم خراب می کنی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!