2789
عنوان

صیغه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 110 پست
چه فرقی با همین رابطه دوست دختر دوست پسری داره فقط چند تا ایه رو میخونن وقتی تو برای نیاز جنسی میری ...

الان  دوست دختر و پسرها هم همون چند تا ایه رو هم نمیخونن، بهش میگن نیاز جنسی حلال،

این نیز بگذرد، 
چه دکتر بی پرس‌تی‌وی بوده فقط یکی میخواسته برای رابطه و غذا.... بدون هیچ شناخت و احساس و.... چطور مم ...

منم باورم نمیشه 

تعهد خیلی مهمه ، حتی تعهد در دوران مجردی باشه که به هر راهی نری چون به زندگی آینده مرد آینده و ... تعهد داری ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم همکارم با صاحب کار متاهلم ،شش ماه صیغه شدن،باباشم خبر نداشت اون چیزی ک شما میگی اجازه پدر برا ...

شما اگر متوجه نیستی باباش اجازه نداده یا اصلا خبر نداره زنا کرده وتمام

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
الان  دوست دختر و پسرها هم همون چند تا ایه رو هم نمیخونن، بهش میگن نیاز جنسی حلال،

من میگم اگه ی چیز بده حتی اگه با چند تا ایه هم محرم بشی بازهم بده

اگه رابطه جنسی بده صیغه هم چیز خیلی بدیه

صیغه ساعتی شدن فرقی با خوابیدن با ی خراب نداره

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
همه که برا صیغه نمیرن محضر  منظور از صیغه خوندن ایه اش هست  شوهرم تعریف میکرد گفت یه دخت ...

نگو توروخدا 

منم محجبه هستم ، 

چرا آخه ، اون قصد بدنام کردن محجبه هارو داره .

دختر پاکدامن چ محجبه چ بی حجاب تن به این کثافت کاری نمیده، حتی گناه خود ارضا یی رو میشه به جون خرید تا اینکه هر دفعه با یکی صیغه شد و فکر کرد اینکار حلاله 

حق با شماست. حوصله بحث ندارم. درست میگی، 😉😉

شما با صیغه موافقی؟

اگر مثلا خواهرت بره صیغه غریبه ها بشه 

اونم کوتاه مدت و فقط برای رفع نیاز جنسی قبول داری؟

اگر که موافقی ؟ پس چه فرقی با خانومای خراب داره ؟

یعنی میگی چون دینت گفته حلاله پس اشکال نداره؟

همچنین دینت نوشته ی مرد میتونه خیلی صیغه کنه حتی با وجود زن عقدی با این هم موافقی؟ چون دینت گفته حلاله؟ 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شما با صیغه موافقی؟ اگر مثلا خواهرت بره صیغه غریبه ها بشه  اونم کوتاه مدت و فقط برای رفع نیاز ...

اولا درست حرف بزن  ، خاهر خودت، هر کسی یه نظری داره، منم گفتم  شما  راست گفتی  ، پس شما  دین اسلام  و قبول نداری،، الان  دیگه همه مشکلات مملکت درست شد فقط مونده صیغه رو درست گنی، برو بابا، 

این نیز بگذرد، 
اولا درست حرف بزن  ، خاهر خودت، هر کسی یه نظری داره، منم گفتم  شما  راست گفتی  ، ...

وا چرا بهت برخورد؟ منکه چیزی نگفتم

تو که با صیغه موافق بودی چرا الان ناراحت شدی 

خودتم تو اعماق وجودت میدونی صیغه واقعا بی حرمتی و توهین به شعور ی خانمه پس الکی ازش دفاع نکن دختر خوب