2789
عنوان

صیغه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 110 پست
بله حق با شماست، 

منون🙏🙏

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم !!! ولی مطمئن باش من ادم هایی مثل تو رو که می بینم از دین متنفر میشم  تعصبی و حق به جا ...

الان  شما داری اسم مسلمونی رویدک میکشی، الان همه چیزت کامله، غیبت نمیگنی، دروغ نمیگی،، تهمت نمیزنی، کلا، ادم کاملی هستی،، 

این نیز بگذرد، 

اگه به دین باشه که دین خیلی چیزاروگفته مثل ملاها که خیلی چیزا توگوشمون خونده بودن وماهم قبولش داشتیم حالاچی.آیاکسی حرف اوناروقبول داره؟

وقتی مردی زنی روصیغه میکنه بطبع توزندگی زناشوییش بازنش به مشکل برمیخوره.تودین ماهم اساس برخانواده بی مشکل هست .یعنی زن ومردنباید کاری کنن زندگیشون به خطر بیفته  

الان  شما داری اسم مسلمونی رویدک میکشی، الان همه چیزت کامله، غیبت نمیگنی، دروغ نمیگی،، تهمت نمی ...

یکی باید اینارو به خودت بگه فقط بلدی توهین کنی حتی بلد نیستی از کلمات درست استفاده کنی و بدون تعصب حرف بزنی. حداقل بعضیا ادعای مسلمونی نمیکنن

میتونه

نمیتونه مگر با اجازه پدر یا نامه دادگاه

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
تک گن،، چه غلطی میکنی، گمشو بابا، 

چون معتقد به ازادی بیان هستم تگ نمی کنم

اما بدون اگر امثال تو بودن به راحتی اینکارو می کردن و براشون مهم نبود چون شماها اصلا حتی توان و ظرفیت بحث کردن ندارید 

امیدوارم زمونه رفتار زشتتو عوض کنع 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

چرا برای کار کردن خونه یکی باید صیغه مرد شه الله اکبر 

حق داشت فامیلتون از این فساد خونه خودشو نجات بده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یکی باید اینارو به خودت بگه فقط بلدی توهین کنی حتی بلد نیستی از کلمات درست استفاده کنی و بدون تعصب ح ...

من نمیدونم کجا بهش توهین کردم!

فقط اونه که هی میگه خفشو و گمشو😁

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ادعا نکردم،، شما تعصب داری، من درست حرف زدم اون شروع کرد، 

من چه تعصبی دارم عزیزم؟

تعصب رو شما دارید نه من، شمایی که ادعا میکنی مسلمونی و احتمالا از کل اسلام فقط به قسمت صیغه کردنش معتقد باشی.

چون معتقد به ازادی بیان هستم تگ نمی کنم اما بدون اگر امثال تو بودن به راحتی اینکارو می کردن و براشو ...

آزادی بیان نگو 

چون بچه مدرسه ای نیستی این کار چیپ رو نمیکنی 

اینقدر بدم میاد تا تقی به توقی میخورن ناظم خبر میکنن

چون معتقد به ازادی بیان هستم تگ نمی کنم اما بدون اگر امثال تو بودن به راحتی اینکارو می کردن و براشو ...

عرضه داشتی جواب  میدادی، حواله نکن به زمانه،، ازادی بیانه پس چرا جبهه مبگیری،، هر کس عقیده ای داره، چرا بهت برخورد، یعنی  حق نظر دادن ندازیم، باید چشم بسته و مغز بسته بگیم شما درست میگی، هم توانشو دارم هم ظذفیت، شما نداری برو بیرون از اینجا، 

این نیز بگذرد، 
من چه تعصبی دارم عزیزم؟ تعصب رو شما دارید نه من، شمایی که ادعا میکنی مسلمونی و احتمالا از کل اسلام ...

یکی  دیگه گفت صیغه، من گفتم  حلاله،، بهتر از اینه که غیبت کنم، الان شما مسلمونی، 

این نیز بگذرد، 
آزادی بیان نگو  چون بچه مدرسه ای نیستی این کار چیپ رو نمیکنی  اینقدر بدم میاد تا تقی به ...

متاسفانه خبلی از خانم های بزرگسالو دیدم که این رفتار زشتو می کنن 

فوقش تعلیقش کنن وقتی به رفتار زشتش مطلع نیست چه فایده ای داره