2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 200 پست
ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

شما با دوستای شوهرتون یک هفته خونه یا ویلا یا ...میگیرید؟خب مسلما اهل قید و بند و پوشش هم نیستید. چه توقعی دارید؟ خیالتون راحت . چند وقت دیگه گند متاهل‌ها هم در میاد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم اگه به شوهرت نگی بهتره،همون تایم باید میگفتی من خودم ادم مذهبی و خیلی معتقدی نیستم،معمولیم و ...

متاسفم واقعا 

به دستورات خدا عمل نمیکنیم بعد میایم از بندگان خدا مشاوره میگیریم

استارتر چرا حرف حرف خودته پس چطور میخوای مشکلو حل کنی؟ ن بلاکش میکنی. ن باهاش برخورد میکنی. ن به ...

عییی بسه خواهشا

من باهاش برخورد کردم با چه زبونی بگم؟ 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

چون میخواستم بدونم چیحوری به همسرم بگم،بعضیا فقط بلدن بگن بخاطره حجابته،یا تقصیر خودته یا قضاوت بیخو ...

هیشکی نگف به خاطر حجابته ولی بله واقعااااا تقصیر خودته گردن بگیر و درستش کن،  از چی ترس داری اون کاری کرده، باید همون اول برخورد بدی میکردی ک نشده الان هوا برش داشته الان قاطعانه برخورد کن و جلوش بگیر تا حد و حدودش بفهمه  

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

من واقعیت رو گفتم.‌ نیازی نیست به همسرت بگی. مسلما میشه جوری رفتار کرد که کسی جرات نگاه چپ رو نداشته باشه

شما با دوستای شوهرتون یک هفته خونه یا ویلا یا ...میگیرید؟خب مسلما اهل قید و بند و پوشش هم نیستید. چه ...

شما اینقدر معتقدید از تاپیکاتون مشخصه چطوری اینقد راحت دل میشکونید؟☹😢

من به طرز فکرت احترام میزارم عزیزم ولی دوست همسرت مشخصه آدم نامردیه اگه پاشو از زندگیتون نکشه بیرو ...

مرسی عزیزدلم🤍🙏خیلی مغزم درگیره، این قضاوت های بیجا داغونم میکنه😔

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

به شوهرت بگو هیچ وقت توی زندکی از شوهرت برای خودت بت نساز و ازش نترس مگه نمیگی چند سال باهم دوست ب ...

هیچ پیامی رو پاک  نکردم همه رو دارم😉

خدا شفاتون بده😐

عزیزم دقت کن.راهکارهایی که بهش میدن به هیچ جاش نیست باهمه دعوا داره .خب احساس کردم دوست داره اینارو بشنوه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ینی چی دوستان دلیلی نداره ک حالا اگ ی نفر حجاب نداره ج   ن د ه باشه ک چ حرفا میزنید درضمن فکرم نکنید خ زرنگین و من بیحجابم،  من در حد عرف میگردم

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

من ۷ساله ازدواج کردم هنوزشماره برادرشوهرم توگوشیم ندارم چه برسه به دوست یاهمکارشوهرکه غریبه ن   

اصلاچه گفتن طرف دوست شوهره شماره ش توگوشی من سیوباشه یاشماره من دست اون باشه چندوقت پیش گوشی شوهرم مشکل داشت گوشی من دستش بود زنگ زددوستش بعدهم گفت این گوشی مغازه داره گوشیم دادم درست کنن خواستم خبربدم نگران نشین اگه جواب ندادم   

عزیزم دقت کن.راهکارهایی که بهش میدن به هیچ جاش نیست باهمه دعوا داره .خب احساس کردم دوست داره اینارو ...

بعضی وقتا واقعا نمیشه کاری کرد این بنده خدام خوشش نمیاد که اینطور میگید شما تو اون موقعیت نبودید که اخه

حالا تایپک میزنن باید تحمل داشته باشن ولی ماهام باید حواسمون به حرفا باشه خب