2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8462 بازدید | 200 پست
واقعا متاسفم برات، نمیدونم مجردی متاهلی مادری چی هستی ولی اونقدر شعور نداری که بهم میگی بمیری؟  ...

برای خودت متاسف باش

از کارما حرف میزنی حس میکنی خیلی مظلومی

و کسایی که میان اینجا واقعیت اجتماع رو بهت میگن فش میدی

که شعور ندارن

یا کارما حقتو ازشون بگیره

کدوم حق؟ حق اینکه بهت میگن این راهشه این چاهشه حالا یکی یه کم تند تر باهات برخورد کرد

کارما بیاد چیکار کنه؟ بگه اها راه دادی بهش بزار دویت شوهر توهم بیارم سر راهت؟ 

طلای پاکی منتت به چیه 

بزن تو دهنش و تامام

اینجا دنبال این نباش کارما رو اوار کنی رو بقیه

برای خودت متاسف باش از کارما حرف میزنی حس میکنی خیلی مظلومی و کسایی که میان اینجا واقعیت اجتماع رو ...

حرفات حقه واقعا حالا درسته تند گفتی ولی ته مایه ی صلح امیز داشت

جدی تا حد و حدود نزاریم هیشکی مارو به چشم خاهر برادر نمیبینه

هزار هزار تا ادم‌همدیگه رو داداش و اجی صدا میکردن چن وقت بعدش ازدواج کردن،پس دلیل نمیشه هر کی بهمون گفت ابجی نیتش پاکه.

حجابشون کمه اونش به خودشون و شوهراشون مربوطه ولی از یه جایی به بعد برا بقیه هم مشکل ساز میشه و باید رعایت شه که نمیشه.حق الناسِ کل ادمایی که با بدحجابیه یه سری ادم زندگیشون خراب میشه گردن خودشون اگرم واقعا بدحجابی رو کسی تاثیر بد نمیذاره که دیگه هیچی.

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا دهنتو ببند تو ادب و شعور داری پیش دوست شوهرت میری حموم میای اینجا دنبال اینی بگیم اره شوهرت ...

میذارمت به حال خودت هر چقدر میخوای زر بزن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

عزیزم من می فهمم چی میگی چون ما هم با اکیپ دوستان زیاد مسافرت میریم خونه میگیریم و نیاز باشه دوش و حمام هم استفاده می کنیم .. اما همه چشمشون پاکه و جمعمون خلوص داره ... خوب ایشون نه به خاطر اینکه مجرده به خاطر اینکه شما و قطعا یقیه  رو هم به خاطر شیطنتهاش دارهخ معذب میکنه نباید تو اکیپتون باشن... اگر هستن و نمیشه جداشون کرد خوب شما نرو بنا به صلاحدیدتون... و به همسرت هم بگو با فلانی احشاش راحتی ندارم... و تمام...

عزیزم من می فهمم چی میگی چون ما هم با اکیپ دوستان زیاد مسافرت میریم خونه میگیریم و نیاز باشه دوش و ح ...

وای بالاخره یکی فهمید من چی میگم... اره درسته به همسرم گفتم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷