2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8462 بازدید | 200 پست

ببین اتفاقا تو هم شوهرت بووقه هم خودت انقد به دلت بد بیاد این حرفم تا بمیری

اولا وقتی یک زن داخل حمام است حتی پدر شوهرتم نباید از کنار درش رد بشه این دیگه نهایتشه 

دوست شوهرت میاد توی لخت رو رصد میکنه نمیترکه نیم ساعت خودشو نگه داره

تو شوهرت چرا بوقه؟ 

چون از اوناست که اعتماد به هرررررر ادمی داره و جون میده واسه همه

چه بسا بقیه واسش چسم نمیدن

و در نهایت هر اتفاقی از جانب هرکس بیفته تو رو لع میکنه

از طرفم این دوست به اصطلاح صمیمیشم یه چیزی میشه خر تو رو میگیرن رسوای عالمت میکنن

این تا اینجا

خیلییییی بد باهات حرف زدم

چون لایقشی 

تا به خودت بیای

بای. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چیشد گفتی چی گف

بهش گفتم،ی خورده ازم ناراحت شد که چرا فکر میکردم اگه بگم عصبی میشه، بعدشم گفت میرم با خودش صحبت میکنم دلیل این کارش چیه تو فعلا اصلا جوابشو نده

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

ببین اتفاقا تو هم شوهرت بووقه هم خودت انقد به دلت بد بیاد این حرفم تا بمیری اولا وقتی یک زن داخل حم ...

دریغ از کمی ادب و فهم و شعور.... 

وجود شماهاست که ایرانو به چشم بدی میبینن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

حالا یه سوال چرا دوست همسرتون که مجردم هست باید شماره ی شما رو داشته باشه اصلا  که بخواد بهتون ...

چون ما باهم گروه داریم اخه اصلا هیچکدوم فکر نمیکردیم بخوان همچین کاری کنن

ببین اتفاقا تو هم شوهرت بووقه هم خودت انقد به دلت بد بیاد این حرفم تا بمیری اولا وقتی یک زن داخل حم ...

واقعا متاسفم برات، نمیدونم مجردی متاهلی مادری چی هستی ولی اونقدر شعور نداری که بهم میگی بمیری؟ 

تو باید بمیری از نظر من

چون تو دلت سیاهه، میفهمی؟ 

اگر بچه داری که دلم براش میسوزه که قراره زیر دست تو بزرگ شه

هرچی سریعتر برو پیش ی دکتر متخصص🙏🙏

برات دعا میکنم شفا بگیری

چرا اینطوری صحبت میکنین....شوهرش که علم غیب نداره بدونه رفیقش به اون بهونه میره دستشویی نمیتونه بگه که نرو دستشویی ....واقعا که!!

دریغ از کمی ادب و فهم و شعور....  وجود شماهاست که ایرانو به چشم بدی میبینن

خواهشا دهنتو ببند

تو ادب و شعور داری پیش دوست شوهرت میری حموم

میای اینجا دنبال اینی بگیم اره شوهرت بده

نه تو بدی 

ادب و شعور رو یه زمانی میفهمی که تمام حرفایی که بهت گفتم مثل پتک بخوره تو سرت

دوست انست که تورا بگریاند

تو از اون دسته ادمایی هستی دنبال متانت و شعوری تا هر بلایی سرت بیاد پشت متانت بیچاره دلم به حالت سوخت که تند حرف زدم باهات

نمیدونی تو ایران چخبره باشعور نمیدونی تو دادگاه چخبره باشعور

نمیدونی شوهرت با یه خطای دوستش میتونه شلاق خورت کنه

نمیدونی میتونه رسوای عالمت کنه بدون یکذره گناه و خطا

واقعا متاسفم برات، نمیدونم مجردی متاهلی مادری چی هستی ولی اونقدر شعور نداری که بهم میگی بمیری؟  ...

من میدونم کی هستم

و نیاز ندارم به تو ثابت کنم کی هستم

ولی تو خیلی بد میبینی

بشین و ببین