2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8462 بازدید | 200 پست
ببین این مطمئن به خانوم های دیگر گروهتون هم گیر داده اونا هم مثل تو سکوت کردن به نظرم فقط به خانمها ...

اخ دقیقا یه اونا هم اینکارو کرده

میخوام زنگ بزنم به اونا بگم امشب قرار بزاریم بریم رستوران اون پسره بیشعور بهش نگیم 

این موضوع رو با همسرامون در جریان بزاریم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم برات مگه شما خوشت  میاد کسی در حمامت رو بزنه؟  ینی داد بزنم که اقایون خانوما من د ...

ینی انقدر بی اهمیتی کسی متوجه نمیشه؟ نبودتو حضورتو؟

'ما هیچ تر از هیچ پِی هیچ دویدیم جز هیچ در این هیچ دِگر هیچ ندیدیم'  

ببین عزیزم اینجور رفت و آمدا آخر و عاقبت خوشی نداره بالاخره یه چیزی از توش در میاد مطمئن باش من کاری ندارم حجاب دارید یا نه ولی رفت و آمد با دوست و آشنا باعث میشه اونایی که مریضن سواستفاده کنن یا ناخودآگاه آدم به یکی علاقه پیدا کنه مجرد و متاهل هم نداره

ما خودمون اوایل ازدواج با دوستای همسرم که متاهل هم بودن رفت و آمد خانوادگی داشتیم تازه خیر سرمون همه هم مذهبی و محجبه بودیم ولی بعد از دو سه سال دوست شوهرم با خانوم اون یکی دوستش رفیق شد بماند که چقد این وسط من حرص خوردم و اعصابم داغون شد هنوز که هنوزه بعد ده سال  اون خانوم آقا رو تهدید میکنه که اگه کا کنی به زنت میگم برعکسش هم ممکنه خدای نکرده برا شما اتفاق بیفته  

فقط باید قید اینجور  مسافران و رفت و آمدا رو بزنین چون آخرش شره

اخه ما باهم گروه داریم هماهنگ میکنیم برا ی بیرون رفتنو اینا

اشتباه میکنین خب اگ میخای رابطتت بهم نخوره سیمکارت عوض کن اون مارموزه یجوری در میرع تو میمونی بایه دنیا تهمت ک همه باور میکنن

ینی انقدر بی اهمیتی کسی متوجه نمیشه؟ نبودتو حضورتو؟

ایخدا😐😐😐اره بی اهمیتم! خب حالا چی بهت رسیده؟ 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

برخورد بدی نمیکنه  ولی حس میکنم میگه که اینجوری نیست  چون از بچگی اینا باهم رفیقن و به ه ...

میخوای برات مدرک معتبر و رای دادگاه بفرستم از شوهرم ک با زن رفیقش ریخته بودن رو هم. رفیقی ک همدیگه رو داداش صدا میزدن ازبچگی بچه محل بودن و همکلاس و همخدمتی و یه روح. توی دوتابدن. من حرفهای روزی ک همه خونمون بودنو ضبط کردم . رفیقش گریه کردو گفت من بهت میگفتم داداش . کاری کردی دیگه ب برادرمم اعتماد ندارم . اونم تازه من مچشونو گرفتم . رفیقش ک بدبخت اکثرا شب کار بود اصن خونه نبود  نه شک کرده بود و نه باور میکرد تا وقتی پیامها و عکساشونو دید . تو اینجور موارد زنها حس خیلیی قوی تری نسبت ب مردها دارن . اگه من شک نمیکردم شاید الانم با هم بودن و ب حماقت ما میخندیدن این اواخر من دیدم همش یا شوهرم میگه بریم. خونه اونا یا اونا همش خونه مان. هی میگفتن بریم شمال . از شمال برگشتنی گندشون بالا زد .  رفیق الان کیلویی چنده 

رفت و آمد با رفیق اشتباهه محضه چون الان پیش هم لباس مناسب نمیپوشن بعضیها مشروب میخورن رعایت خیلی چیزارو نمیکنن . خواهر منم متاهله با رفیقای شوهرش همش در رفت و آمدن اونروز میگفت کرج استخر بودیم رفیقش همش بهم نگاه میکرد موقع اومدن تو راهپله دست دادم خدافظی کنیم دستمو بوسید بهم پیام میده  ...گگ

طولانی شد میدونم فقد خواستم بگم الان خواهر ب خواهر برادر. ب برادر رحم نمیکنه رفیق ک بماند 

💤💃🍃
میخوای برات مدرک معتبر و رای دادگاه بفرستم از شوهرم ک با زن رفیقش ریخته بودن رو هم. رفیقی ک همدیگه ر ...

الهی🥺

مگه من بهش اجازه دادم بلند کنه؟! چرا قضاوت میکنین الکی، واقعا چرا دل ادمو میشکونین؟ 

عزیزم بنظرم مراقب باش و فاصبتو حفظ کن و برای اینکه سوتفاهم نشه و وشهرت نارتحت نشه، سعی کن به بهانه ی یکی از رفتاراش, مثلا پیام،تعارفای الکی یا نمیدونم هرچی، ب همسرت بگو حس میکنم فلانی خیلی خودشو ب من نزدیک میکنه و من بدم میاد.

اونوقت همسرت خودش دورشو خط میکشه

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

بنظرم خودت پارش کن ک حدشو بدونه مرتیکه هوول

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷