2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8462 بازدید | 200 پست
اخه متاهل بودن هم دلیل بر رفت و امد نیست.  رفیق و همکار اسم شون روشون هست.  درحد همون بیر ...

منم نگفتم حالا اگر متاهل هستین برین بیرون گفتم باز از مجرد بهتره ، نمیشه برای همه یه نسخه پیچید ، شما و من چون از همون اول اکیپی نرفتیم بیرون دیگه الانم نمیریم، ولی استارتر قضیه اش فرق داره الانم نمیتونه یهو تو جمعشون نره ، درکل کار خوب ما کردیم که همون اول ازدواج با دوستای شوهر بیرون نرفتیم

اره عزیزم شاید اینطور باشه، خیلی دلم گرفته خیلی اشک ریختم این تاپیک زدم بیشتر بخاطر این بود که بهم ...

فداتبشم ماهم متاهلیم دوست هم داریم 

والا ما دوست متاهلی داریم ولی همسرامون جورین مجرد گوه میخوره میاد تو جمعمون همین تابستون رفتیم شمال یه خونه گرفتبم ۳ خوابه چون ۳ خانواده ایم خیلیم راحت بودیم با سرویس مشترک ولی هر کی میرفت قبلش اطلاع میداد و درو از پشت میبست🙂

'ما هیچ تر از هیچ پِی هیچ دویدیم جز هیچ در این هیچ دِگر هیچ ندیدیم'  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اکثرا  فقط قضاوت کردن  خواهشا درست صحبت کن و یاد بگیر دل کسیو نشکونی

اتفاقا من همیشه مواظبم دل نشکونم.

شما یکم یاد بگیر به نظراتی که خودت دور خودت جمعشون کردی احترام بزاری 

و احترام بیشتر به خودت که هرکس و ناکسی جرأت نکنه بیاد پیشت و هرکاری دلش خواست انجام بده

من فقط نصیحت خواهرانه کردم 

برداشتش به خودت مربوطه 

روز خوش

فداتبشم ماهم متاهلیم دوست هم داریم  والا ما دوست متاهلی داریم ولی همسرامون جورین مجرد گوه میخو ...

افرین ، حال من میگم متاهل باشین اشکالی نداره باز از مجرد بهتره یه نفر اومده میگه نه با متاهل هم نباید بری

ببخشید عزیزم پس به کیا گیر میدن ؟؟ به اونایی که پوشش مناسب دارن ؟؟ اتفاقا به همینا گیر میدن ولی باها ...

من خودم حجاب درستی ندارم اما خدا شاهده تا حالا خیلی مزاحمم نشدن گفتم که افراد مریض هنوزم هستن که حتی با چادرم بری حرفه خودشونو میزنن اما بخاطر این جریانات انگار غیرت پسرهامون یکم بیشتر شده عادی تر شده براشون اونروز تو خیابون پسره داد میزد به چندتا جوون مریض میگفت به چی نگاه میکنید همون موی که تو سر شما هست تو کله اون دخترهای بنده خدام هست خیلی از این موارد دیدم ولی بازم میگم متاسفانه جامعه مریض کم نداره که نمیشه به مسائل حجابی ربطش داد البته که حرف شمام درسته و رفتار شخص هم تاثیر گذاره البته منظورم با اسی نیس با افرادیم که خیلی سبک رفتار میکنن از به قول شما توجه شدن بهشون خوششون میاد

افرین ، حال من میگم متاهل باشین اشکالی نداره باز از مجرد بهتره یه نفر اومده میگه نه با متاهل هم نبای ...

اره والا ما مشهدم رفتیم ۳ خانواده یبارم از این کارا پیش نیومده بخدا 

'ما هیچ تر از هیچ پِی هیچ دویدیم جز هیچ در این هیچ دِگر هیچ ندیدیم'  
من خودم حجاب درستی ندارم اما خدا شاهده تا حالا خیلی مزاحمم نشدن گفتم که افراد مریض هنوزم هستن که حتی ...

خیلی مزاحم نداشتی ولی قطعا داشتی ، هیچکس هم جرأت نمیکنه به یه چادری مزاحم بشه ، مگر اینکه طرف خودش بخواد بالاخره حرف آخرو خدا زده ما نمیتونیم روی حرف خدا حرف بزنیم و قطعا هرکی رفتار اشتباهی بکنه ضررهاشم میبینه

دلت برا خودت بسوزه ک جرات نداری ن به شوهرت حرفی بزنی ن به دوستش و انقدر ترسو وضعیفی،  

کاش شبیه امضات بودی 

همش لب و دهنی فقط

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

شما فک کنم خودتم بدت نمیادا خب میگفتی من میخوام برم حموم کسی سرویس کار نداره من درو ببندم 

متاسفم برات

مگه شما خوشت  میاد کسی در حمامت رو بزنه؟ 

ینی داد بزنم که اقایون خانوما من دارم میرم حمام کسی میخواد بره wc  بياد بره؟ هوففف

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

فداتبشم ماهم متاهلیم دوست هم داریم  والا ما دوست متاهلی داریم ولی همسرامون جورین مجرد گوه میخو ...

بخدا ما عین خواهر برادر میمونیم باهم اصلا همچین چیزی بینمون نیست فقط این اینجوریه 

برو بابا خدا شفات بده نعلوم نیس چند چندی با خودت،  نیا تاپیک بزن پس،  

هزار بار بیرونت کردم از تاپیک 

و حالا برای بار هزار و یکم میگم خواهشا دیگه نیا😐

هزار بار بیرونت کردم از تاپیک  و حالا برای بار هزار و یکم میگم خواهشا دیگه نیا😐

اینجا سایت عمومی و هر تاپبکی عشقم بکشه میرم حق تایین و تکلیفم نداری برا کاربر دیگ،  

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
اینجا سایت عمومی و هر تاپبکی عشقم بکشه میرم حق تایین و تکلیفم نداری برا کاربر دیگ،  

خیلی دلم میخواد  ی چیزی بهت بگم 

ولی مثل تو نیستم که حد و مرز خودمو ندونمو دل بشکنم

بخدا ما عین خواهر برادر میمونیم باهم اصلا همچین چیزی بینمون نیست فقط این اینجوریه  

ببین این مطمئن باش به خانوم های دیگر گروهتون هم گیر داده اونا هم مثل تو سکوت کردن به نظرم فقط به خانمها بگو و همتون باهم هماهنگ شین و گیر بدید به شوهراتون که این شخص دیگه نباید تو جمعی که ما خانم ها هم هستیم باشه مطمئن باش قبول میکنند