2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8462 بازدید | 200 پست
واقعاماهمه هم دلمون برای توسوخت که اومدیم راهنماییت کنیم عزیزم یکی مثل من گفتم خب سنم بیشتره بیشترتو ...

کاش حداقل میدونستن چیجوری راهنمایی کنن

بخدا خیلی دلم شکسته

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

شما تاپیک زدی تایید بشي وگرنه اینهمه راهنمایی کردن به همشون نمیگفتی قضاوت نکن.  کسي قضاوت نکرد ...

چون اکثرا  فقط قضاوت کردن 

خواهشا درست صحبت کن و یاد بگیر دل کسیو نشکونی

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💙👍 اگه به شوهرت میگفتی عالی بود

غروب بهش میگم فقط دعام کن عزیزم 😔🤍

کاش حداقل میدونستن چیجوری راهنمایی کنن بخدا خیلی دلم شکسته

عزیزم بخداهرچی کامنت دیدم همشون خوب راهنمایی کردن ولی شایدشماچون اعصابت ازطرف دوست شوهرت خورده یاشایدچون تاحالاقضاوتی نشدی یاشایدسنت پایینه وغرورداری غرورجوانی نوجوانی برای همین متوجه نمیشی دوست داری بیان فقط حرفایی بزنن که به دل توخوش بیاد ولی این تاپیک طوریه لازم به راهنمایی همفکری داره سعی کن باآرامش کامنتابخوانی بدون استرس اگه بخوانی میبینی هیچکدوم نگفتن مقصرتویی ولی میگن فاصله بااین شخص رعایت کن    

ایشاالله هیچکس از صداقت آسیب ندیده و با آرامش و نیاز نیس همه جزییات بگی موفق باشی🤲

مرسی عزیزم اشک هایی که برای این موضوع

ریختم بیخیال، جوری که اینا انداختن تقصیر من و به همسرم توهین کردن چقدر اشک ریختم به کنار😭خیلی دلم شکست

عزیزم بخداهرچی کامنت دیدم همشون خوب راهنمایی کردن ولی شایدشماچون اعصابت ازطرف دوست شوهرت خورده یاشای ...

اره عزیزم شاید اینطور باشه، خیلی دلم گرفته خیلی اشک ریختم

این تاپیک زدم بیشتر بخاطر این بود که بهم دلداری بدن ارومم کنن

ولی ۸۰ درصدشون خراب شدن سرم💔

دوست شوهرم مجرده گفته بود ناهار میام.  من ناهار گذاشتم و رفتم خونه مادرم. هم اینها راحت بودن ه ...

دقیقا برای منم قابل هضم نیست حالا اگر همه متاهل باشند یه چیزی ولی مجرد اصلا ، در کل اینایی که اکیپی می‌گردن کم کم  روشون تو روی هم باز میشه و همین باعث مشکلات بعدش میشه

دقیقا برای منم قابل هضم نیست حالا اگر همه متاهل باشند یه چیزی ولی مجرد اصلا ، در کل اینایی که اکیپی ...

اخه متاهل بودن هم دلیل بر رفت و امد نیست. 

رفیق و همکار اسم شون روشون هست.  درحد همون بیرون از منزل با همسرمون ارتباط داشته باشند کافیه. 

منم دوست مجرد و متاهل دارم ولی رفت و امد خانوادگی نداریم.  بیرون مجردی میریم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره عزیزم شاید اینطور باشه، خیلی دلم گرفته خیلی اشک ریختم این تاپیک زدم بیشتر بخاطر این بود که بهم ...

ببین تو مقصر نیستی. 

با سیاست و چرب زبونی باید با همسرت درمیون بذاری. بهشون بفهمونی نیاز نیست من تو جمع باشم.  جایی میرید در حد داخل شهر باشه خودتون دوتایی برید.  دلیلت هم باشه من تو رو دوست دارم و باخودت راحتم. با رفیقت راحت نیستم. کم کم این رابطه رو مدیریت کن که حداقل این باشه شما نباشی و بعدش کلا از زندگیت حذفش کنی که اصلا نباشه.  الان باهمسرت درمیون بذار که باهاش راحت نیستم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دلم برات میسوزه🤣که انقدر درگیرمی رفته بودم ناهار

دلت برا خودت بسوزه ک جرات نداری ن به شوهرت حرفی بزنی ن به دوستش و انقدر ترسو وضعیفی،  

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

شما فک کنم خودتم بدت نمیادا خب میگفتی من میخوام برم حموم کسی سرویس کار نداره من درو ببندم 

'ما هیچ تر از هیچ پِی هیچ دویدیم جز هیچ در این هیچ دِگر هیچ ندیدیم'  
اتفاقا از بعد این جریانات پسرا دیگه با دختری که پوشش بد داره گیر نمیدن یا اذیتش نمیکنن یه عده مثله ا ...

ببخشید عزیزم پس به کیا گیر میدن ؟؟ به اونایی که پوشش مناسب دارن ؟؟ اتفاقا به همینا گیر میدن ولی باهاشون ازدواج نمیکنن.

ببين عزیزم اسی رو نمیگم ولی یه عده علاقه دارن که بهشون نگاه کنن توجه کنن مزاحم بشن وگرنه با یه بار امتحان کردن حجاب چیزی ازشون کم نمیشه