2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 200 پست
پوششم امروز یه ینی کلا حجاب برام مهم نیست و در  ضمن بیخود میکنن همچین فکری کنن😐😏

من به طرز فکرت احترام میزارم عزیزم

ولی دوست همسرت مشخصه آدم نامردیه

اگه پاشو از زندگیتون نکشه بیرون،بعدا همسرت بهت بدبین میشه

ممکنه این آدم دوست خوبی باشه برای شوهرت،ولی رفیق خانوادگی خوبی نیست

حتی ازدواجم کنه همین میمونه

همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن

من کلا خوشم نمیادبادوستایاهمکارای شوهرم آمدورفت داشته باشیم ازروزاول به شوهرم گفتم دوستیتون بیرون ازخونه باشه وبدون خانواده لطفانه دوستی نه همکاری هیچوقت دعوت نکن خونه هیچوقت هم به من نگو باخانواده دوستام یاهمکارام بریم مسافرت هروقت خواستیم یاخانواده تویامن باهم میریم بیرون امدورفت میکنیم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

استارتر چرا انقد گارد میگیری  کامنت ها رو بخون ببین چی میگن شاید به دردت خورد

چون بعضیا بلد نیستن چطور دلداری بدن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

ول کن نظرات بعضی هارو  به نظرم موضوع به شوهرت نگی بهتره خودت وارد عمل شو بگو داری پاتو ازگلیمت ...

یچیزی هست میگن هیچوقت ماه پشت ابر نمیمونه

طرف مزاحم تلفنی رو به شوهرش نگفت،هزار تا حرف براش دراوردن

این میخواد مزاحمت های رفیق همسرشو نگه

بعدشم مگه زندگی مشترک نیست،چرا نباید به همسرش بگه؟؟؟

خوبه یه خانوم مزاحم همسرش بشه،به استارتر نگه؟؟؟؟

اسی الان دقیقا دنبال چی هستی که بهت بگن بگو تا بگم هرکه نظر داد میگی برو بیرون عزیز من باید به شوهرت ...

شما بخون درست، بعضیا فقط دارن قضاوت میکنن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

به شوهرت بگو

هیچ وقت توی زندکی از شوهرت برای خودت بت نساز و ازش نترس

مگه نمیگی چند سال باهم دوست بودین پس مطمئن باش باورت داره و حرفتو قبول میکنه

ولی کاش از پیامای دوستش یه شات میگرفتی

عاشق چال گونه هات شده

ای بخوره تو سرم😑

چون بعضیا بلد نیستن چطور دلداری بدن

خب دلداری چی بدیم،راهکار خاستی دادیم😶

همون موقع که بلندت کرد،بعدش که شوهرت برگشت...باید بهش میگفتی

یا همون موقع بعد حموم...

😐😐😐 دقیقا برا چی تاپیک زدی؟؟؟  نظرات بقیه را به هیچ جات نمیگیری،  تو حتی حاضر نیسی طرفو ...

چون میخواستم بدونم چیحوری به همسرم بگم،بعضیا فقط بلدن بگن بخاطره حجابته،یا تقصیر خودته یا قضاوت بیخود میکنن

عزیزم طبیعیه دیگه بنظرم شمام باهاش همراه شو .به شوهرت خواستی بگو نخواستی نگو و همچنان این روند رفیق بازی و بدون حجاب جلو جوونا گشتن رو ادامه بده چون همشون مثل برادراتن .

همون جوابی رو دادم که دوست داشتی بشنوی تو رو خدا منو بیرون نکن از تاپیکت 🤣🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
به نظرم وقتی بلندت کرد باید با تشر بهش میگفتی به من دست نزن،بزن تو ذوقش و ضایعش کن تو خفا البته

بخدا گفتم بخدااا گفتممم😭

چون میخواستم بدونم چیحوری به همسرم بگم،بعضیا فقط بلدن بگن بخاطره حجابته،یا تقصیر خودته یا قضاوت بیخو ...

عزیز وقتی اینجا میای تاپیک میزنی انتظار هر حرفی داشته باش