2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 200 پست
بلاکش کن چ دلیلی داره شماره رفقق شوهرت ک مجرده تو گوشیت باشه یاد فیلم ابلق افتاد💔💔💔💔💔💔

اخه ما باهم گروه داریم

هماهنگ میکنیم برا ی بیرون رفتنو اینا

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اسی الان دقیقا دنبال چی هستی که بهت بگن بگو تا بگم هرکه نظر داد میگی برو بیرون عزیز من باید به شوهرت بگی ن با جزییات ولی بهش بگو و در جریانش بزار اون حساسیتش نسبت به اون فرد زیاد میشه و کم کم از دورهمی ها حذفش میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ به همسرت بگی باور نمیکنه یا بعدا بهت شک می‌کنه فکر می‌کنه خودت حرکتی کردی .برام جالبه چرا بلاکش نکردی .

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

واقعا کجای حرفم دل شکستن بود کی گفت اجازه داذی و خودت خواستی😐😐😐گفتم بهش میگفتی ممنون خودم بلند می ...

اخه تو ار کجا میدونی من اعتراض نکردم؟! 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

چجوری همسرت تا الان متوجه نگاهاش نشده؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اخه ما باهم گروه داریم هماهنگ میکنیم برا ی بیرون رفتنو اینا

😐😐😐 دقیقا برا چی تاپیک زدی؟؟؟  نظرات بقیه را به هیچ جات نمیگیری،  تو حتی حاضر نیسی طرفو بلاک کنی،  دیگ به شوهر گفتنت ک پیش کش

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
مگه من بهش اجازه دادم بلند کنه؟! چرا قضاوت میکنین الکی، واقعا چرا دل ادمو میشکونین؟ 

به نظرم وقتی بلندت کرد باید با تشر بهش میگفتی به من دست نزن،بزن تو ذوقش و ضایعش کن تو خفا البته

به همسرت بگو 

توضیح بده که احساس میکنی این تعامل بیشتر از حد لازمه 

و بگو خواستم در جریان باشی 

جواب پیاما و حرفای ایشونم نده

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

بنظرم اگه به شوهرت نگی بهتره،همون تایم باید میگفتی من خودم ادم مذهبی و خیلی معتقدی نیستم،معمولیم و ...

پوششم امروز یه

ینی کلا حجاب برام مهم نیست

و در  ضمن بیخود میکنن همچین فکری کنن😐😏

والا تابلوعه این بنده خدا مشکل داره معلوم نیست در مورد تو چی فکر کرده در حموم و مثلا زده که بعنی تو بیای باز کنی اونم حال کنه الله اکبر از این مردای متوهمه خود چس پندار 

اولا باهاش اخم کن خیلی سرد برخورد کن دوما دیگه جواب پیام هاشو نده هیچ خودت رو ملزم و مجبور به جواب نکن بعضی مردا خیلی پروعن تو از رو ادب و ناراحت نشدن طرف جواب میدی اونا به این می گیرن که لابد داری چراغ سبز میدی  

سوما کم کم کم کم از زندگیتون حذفش کن 

چهارما خوشگلم یکم دقت کن به رفتارات ما خانوما خیلی ساده ایم خیلی خودمون که اصلا منظور نداریم و مثلا تو دوست همسرت رو به چشم یه دوست ساده میبینی و اینحرفا ممکنه چیزی گفته باشی یا رفتاری باشه که اون متوهمه خود چس پندار یه جور دیگه منظور گرفته مثلا اینکه چرا باید شمارت و داشته باشه اینا اشتباهات ما خانوماس

تو رو خدا ناراحت نشی بخدا من خودمم از این اشتباهات زیاد داشتم اینا رو میگم که دیگه این اتفاقات برات پیش نیاد چون آدم خیلی زجر می کشه 

منم از اینم مشکلات شما داشتم الان که می بینم واقعا تا کسی رو کامل نشناختی و مطمئن نشدی نباید بهش رو بدی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ول کن نظرات بعضی هارو  به نظرم موضوع به شوهرت نگی بهتره خودت وارد عمل شو بگو داری پاتو ازگلیمت ...

خسته شدم از قضاوت بی جاشون🥺😭

استارتر چرا حرف حرف خودته پس چطور میخوای مشکلو حل کنی؟

ن بلاکش میکنی.

ن باهاش برخورد میکنی.

ن به شوهرت میگی.

ن خونه رو جدا میکنی پس اعتراضم نکن حتما میتونی کنار بیای

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱