2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 200 پست
مگه من بهش اجازه دادم بلند کنه؟! چرا قضاوت میکنین الکی، واقعا چرا دل ادمو میشکونین؟ 

واقعا کجای حرفم دل شکستن بود کی گفت اجازه داذی و خودت خواستی😐😐😐گفتم بهش میگفتی ممنون خودم بلند میشم اون موقع جلوی کارشو میگرفتی یه عکس و العمل نشون میدادی که اون اقا بفهمه حد خودشو بدونه و فردا بهت پیام نده حالت خوبه چون شاید پیش خودش بگه هیچ اعتراضی نکرد پروتر بشه 

ببخشید میتونین شماره تونو عوض کنین و شماره جدیدتونو به ایشون ندین شماره منو حتی برادرشوهرام ندارندچون لزومی نمیبینم به همسرتون هم بگین این دوستشون نگاه خوبی به شما ندارن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم تعجب کردم چرا همسرش نرفته باهاش در حموم بایسته

حرفای عجیب میزنید بخدا😐

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

مسافرت با رفیقی که مجرده بعد  شما متاهلی برین ؟؟؟ بعد تازه تو یه خونه ؟؟؟یا تو نباید میرفتی یا به شوهرت میگفتی مجردی بره یا دوتایی میرفتین؟ چه مسافرت چه پارک چه خونه خودتون کسی که مجرده نباید باهاتون باشه ، چقدر روابطون برای من عجیبه من شوهرم دوست مجرد داره ولی بخوان برن جایی شوهرم تنها میره 

من چندین بار باهاش بد برخورد کردم  اعتراض کزدم  داشت بلندم میکرد داد زدم سرش ولم کن خودم ...

بنظرم اگه به شوهرت نگی بهتره،همون تایم باید میگفتی

من خودم ادم مذهبی و خیلی معتقدی نیستم،معمولیم

ولی اگه خیلی پوششت امروزیه مردای کثیف زیادن،اونا تو ذهن خودشون چیزای دیگه ای میسازن متاسفانه

ولی خیلی رفیق شوهرت لاشیه،که به خانوم دوستش چشم داره

حالم بهم خورد

همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن

همتون توی یه خونه بودید؟

اره دیگه ما اکیپ هستیم و اصلا به چشم دیگه ای به هم نگاه نمیکنیم فقط این بیشعور داره گند میزنه

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

ول کن نظرات بعضی هارو 

به نظرم موضوع به شوهرت نگی بهتره خودت وارد عمل شو بگو داری پاتو ازگلیمت درازتر میکنی اگه ادامه دار بشه حتما یه جور دیگه برخورد میکنم و به شوهرم میگم 

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 
مردا هیچیییی،  خود خانومه باید بگ من مسافرت تو ی خونه نمیام. کدوم مردی بدش میاد کمتر پول خرج کن ...

شما که با شخصیت هستی لطفا هرچه سریعتر از تاپیکم برو بیرون 🙏🙏

متاسفانه تا میگی محرم و نامحرم و حریم و ...میان میخورنت. مسلما مرد چیزایی میبینه که به خودش اجازه ی ...

برو بیرون از تاپیکم 🙏

ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

استارتر چرا انقد گارد میگیری 

کامنت ها رو بخون ببین چی میگن شاید به دردت خورد 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24