2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 200 پست

بهش بگو چون اگه خودش بفهمه فک میکنه از طرف توام بوده مثلا بگو حس میکنم زیاد نگاهم میکنه یا هی بیخودی پیام میده اونموقع روش حساس میشه و تنهاتون نمیزاره درثانی ممکنه کلا رفتوآمدشم کم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی میخواست بهت دست بزنه که بلندت کنه میگفتی ممنون به من دست نزن لطفا نشستی نگاه کردی که اون بلندت ...

مگه من بهش اجازه دادم بلند کنه؟! چرا قضاوت میکنین الکی، واقعا چرا دل ادمو میشکونین؟ 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

حتما باید بگی گوش نکن ک میگن نگو دوروز دیگ اگ چیزیم بشه کاریم بکنه میگ زنت میخواسته ک بهت نگفته حتی مثلا پیام دادم... ب نفع خودش تموم میکنه خیلی منطقی و عاقلانه باهاش حرف بزن اگ گف ن اینطور نیس بگو من ب عنوان ی زن حس میکنم

بزن تو دهنش چ معنی میده ملاحضه ی چیو میکنی دقیقا؟

میترسم آبرو ریزی بشه😑

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

خب راست میگه. اصلا درست نیست جایی که کلی آدم غریبه هست شما بری حمام. دیگه دوست و رفیق جای خود دارد. ...

مردا هیچیییی،  خود خانومه باید بگ من مسافرت تو ی خونه نمیام. کدوم مردی بدش میاد کمتر پول خرج کنه؟  ما ی مسافرت با خواهرام رفتیم اتاق جدا هم داشتیم شوهرم میرف بیرون تو سالن میخابید تهشم کلی غر زد خسته شدم از این به بعد یا نمیریم مسافرت یا اتاق جدا میگیریم 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

فک نکنم کار سختی باشه با بداخلاقی و کج خلقی بهش بفهمون ازش بدت میاد و به همسرتم بگو در حضور اون معذبم 

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱                                     
مگه من بهش اجازه دادم بلند کنه؟! چرا قضاوت میکنین الکی، واقعا چرا دل ادمو میشکونین؟ 

عزیزم قضاوت چیه شما خودت گفتی و اون کاربر هم گفت چرا اجازه دادی همین 

وقتی تاپیک میزنی یا کامل توضیح بده یا هم تحمل شنیدن حرف های بقیه رو هم داشته باش 

خدایا شکرت
چرا وقتی خودشو بهت میمالوند هیچی نگفتی بهش؟؟؟؟ بنظرم این قسمتو به شوهرت نگو،۱۰۰درصد میگه چرا اعتراض ...

من چندین بار باهاش بد برخورد کردم 

اعتراض کزدم 

داشت بلندم میکرد داد زدم سرش ولم کن خودم میتونم ولی اون متوجه نمیشه اصلا

بلاکش کن وگرنه برات بد میشه زندگیت از هم میپاشونه...اصلن محلش نده

دقیقاااا

یادمه یه کاربری تاپیک خیانت میزد،از همین برخوردای ساده شروع شده بود

انقدر به شوهرش هییییچی نگفت،تا خودشم اسیر هوس شد(دور از جون استارتر)

اون رفیق مجرد هم انقدر پرو بودددد،که پاشو نمیکشید بیرون از زندگی این خانوم

خانومه هم مزه ی گناه رفته بود زیر زبونش😑

همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن

منم تعجب کردم چرا همسرش نرفته باهاش در حموم بایسته

اره واقعاااا حداقلش این بود در اون خراب شده را نیم ساعت میبستن. حالا دفعه اول این خانوم دید اقا برا دید زدن میاد دفعه هاز بعدی چرا نرفتن اتاق دیگ بگیرن یا چرا به همسرش نگفت معذبم بیا دم در،  اون پسره هم فک کرده داره چراغ سبز نشون میده

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
خب راست میگه. اصلا درست نیست جایی که کلی آدم غریبه هست شما بری حمام. دیگه دوست و رفیق جای خود دارد. ...

ینی چی درست نیست، برم حمام؟ 

یک هفته نرم حمام؟ 

مگه جلبک قراره ببندم ؟ 

در ضمن، من اینجا نظر خواستم که چیجوری به همسرم بگم، نه اینکه شما بیای توهین کنی 

لطفا اگر بلند نیستید درست حرف بزنید نیاین تو تاپیکم