2777
2789
عنوان

متاهلم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 8491 بازدید | 200 پست
عییی بسه خواهشا من باهاش برخورد کردم با چه زبونی بگم؟ 

چرا انقد عصبی؟؟ از اول تاپیک دارم میبینم به همه میگی برو بیرون😑 خب تو عنوان که ننوشتی باهاش برخورد کردم. بهت میگن جلوشو میگرفتی، خواست بلندت کنه دعواش میکردیو... همه رو گفتی برو بیرون خب میگفتی فلان کارو کردم، فقط میگی قضاوت نکنین. خب دارن راه حل میدن میگن به شوهرت بگو میگی بهش اعتماد داره، یعنی به خودت شک میکنه؟! به نظرم زود تر بگو از رفتاراش بدت میاد بدار شوهرت در جریان باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی وقتا واقعا نمیشه کاری کرد این بنده خدام خوشش نمیاد که اینطور میگید شما تو اون موقعیت نبودید که ...

آخه واقعا خیلی کارا میشه کرد و همه دارن یکصدا میگن اسی حد و حدود رو رعایت کن ولی اسی برداشت دیگه ای داره و نمیخواد قبول کنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
مسافرت با رفیقی که مجرده بعد  شما متاهلی برین ؟؟؟ بعد تازه تو یه خونه ؟؟؟یا تو نباید میرفتی یا ...

دوست شوهرم مجرده گفته بود ناهار میام. 

من ناهار گذاشتم و رفتم خونه مادرم. هم اینها راحت بودن هم من. 

اصلا درک نمیکنم حد و حریم نداشتن رو. 

اصلا درک نمیکنم با دوست مجرد بری مسافرت بعد تو یه سوییت باشی.  بعد شماره اش رو هم داشته باشی.  اصلا اصلا اصلا برام قابل هضم نیست🫤🤐 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

چرا هرچی به نفعت نیست باتندی وتلخی جواب میدی عزیزم خب دارن راهنماییت میکنن اتفاقاهمشونم درست وقشنگ راهنمایی میکنن سعی کن ازشون یادبگیری نه اینکه جبهه بگیری 

عزیزم بهتره نگی چون میگی رفاقتشون درحد برادریه  سعی کنید اکثرن دونفره برید بیرون مسافرت   کم کم شروع کن ن یه دفعه از امروز دیگه بیرون نرید اکیپی مثلا از ۳ تا قراری که میزارید ۲ بارشو اکیپی برید یه بارخودتون دوتا کم کم بیشترش کن  با اون دوست همسرتم کم کم شروع کن بی محلی ن یه دفعه که شک کنه کسی کم کم زیاد اهمیت نده بیشتر پیش شوهرت باش سعی کن اثلا تنهانشی باهاش زیاد ن بگو بخند کن ن حرفی بزن باهاش جواب پیاماشم خاستی بدی رسمی و خشک درحد یه کلمه دوکلمه کم کم اونم میفهمه شمام مشتاق نیستید دیگه از سرش درمیاد

حرفای عجیب میزنید بخدا😐

عزیزم اینجور که میگی از بچگی دوست بودن و بهم اعتماد دارن ممکنه در اینده به ضرر خودت بشه و اگه شوهرت بفهمه این دوستش جوری جلوه کنه که تو مقصری حتما با شوهرت درمیان بزار و بگو دوست دارم رفت و امدمون رو کم کنیم

اینجوری در برخورد شوهرت حرکات دوستش رو زیر نظر میگیره و تو تبرئه میشی

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
میترسم آبرو ریزی بشه😑

میفهمم چی میگی میگم ب خودش بگو بگو اقای فلانی این رفتارا چ معنی میده؟لطفا حد خودتونو بدونید شمارشم بلاک کن دیدیشم فقط ی سلام و خدافظ تمام .سعی کن رفتو امدتونم باش کم کنی چیزی نگی فک میکنه توام خوشت اومده

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
ینی چی درست نیست، برم حمام؟  یک هفته نرم حمام؟  مگه جلبک قراره ببندم ؟  در ضمن، من ...

کسی نگفت دوش نگیربزارکپک بزنی دارن میگن وقتی دفعه اول متوجه نیت بداون شخص شدی دفعه دوم به شوهرت میگفتی معذبم میشه بیای پشت درحمام تادوش بگیرم همونجابمونی 

عییی بسه خواهشا من باهاش برخورد کردم با چه زبونی بگم؟ 

استاتر به شوهرت بگو نگاهای این مرد روم خیلی سنگینه بگو حس زنا اشتباه نمیکنه بگو که بیخودی بهت پیام میده و نشونش بده بگو نگاه کن من جواب ندادم بهش بگو از حالا نمیخوام باهاش یه جا باشم هرموقع خواستید شما مجردی باهاش برو ولی هرموقع باهم بودیم این نباشه اینطوری خودشوهرت روش کلا حساس میشه و رابطشو کم میکنه خود به خود

دوست شوهرم مجرده گفته بود ناهار میام.  من ناهار گذاشتم و رفتم خونه مادرم. هم اینها راحت بودن ه ...

دقیقا چقدر خوب گفتی 

ولی بعضیا تا طرف مقابلشون یه حرکت زشتی نزنه اصلا رعايت نمیکنن ، هرچند بعدشم رعايت نمیکنن😐

ینی چی دوستان دلیلی نداره ک حالا اگ ی نفر حجاب نداره ج   ن د ه باشه ک چ حرفا میزنید درضمن ...

عزیزم کسی به ایشون نگفت ج.ن.د.ه 

چرا هم اسی و هم یه عده وقتی حرف حجاب و حد و حدود میشه جبهه میگیرین؟ دوستان فقط میگن همینطور که اسی از تجربه دوست همسرش میگه همه مردا دید برادرانه و پاک به ما خانما ندارن کاش وقتی میفهمیم اینجوریه ازشون فاصله بگیریم یا اگه مجبوریم ببینیمشون یه حد و حدودی رو رعایت کنیم چون میدونیم نگاهش پاک نیست

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
دقیقا چقدر خوب گفتی  ولی بعضیا تا طرف مقابلشون یه حرکت زشتی نزنه اصلا رعايت نمیکنن ، هرچند بعد ...

منم دوست شوهرم میاد خونمون بیشتر وقتا میرم گاهی هم هستم ولی خودم آشپزخونه میشینمو براشون تو حال سفره پهن میکنم اما حتی توروم نگاه نمیکنن بهم میگن زنداداش با این حال اصلا لزومی نداره شماره رد بدل بشه این شماره دادن اشتباهه

میفهمم چی میگی میگم ب خودش بگو بگو اقای فلانی این رفتارا چ معنی میده؟لطفا حد خودتونو بدونید شمارشم ب ...

اون سلام و خدافظ ساده براي یه مرد کلی معنی داره خبر نداری