2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21769 بازدید | 1625 پست

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی : به دوستان و شیعیانم بگویید خدا را به حق عمه ام زینب قسم دهند که فرج مرا نزدیک گرداند...

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

آیت الله بهجت(ره) :

🍃ای کاش می‌نشستیم و درباره ی اینکه #حضرت_مهدی(عج)چه وقت ظهور می کند باهم گفتگو میکردیم😔 تا حداقل از منتظران فرج باشیم .امام زمان اشخاصی را میخواهند که تنها برای ان حضرت باشند👌 . کسانی منتظر فرج هستند که برای خدا و در راه خدا منتظر ان حضرت باشند، نه برای برآوردن حاجات شخصی خود!⚡️

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سـوالــی ســادهـ دارمــ از حــضــورتـ

مــنــ ایـــا زنـــدهــ امـ وقـتــ ظــهـورتــ؟؟؟ 

اگــر کـــهـ آمــدیـــ مــنـــ رفـــتـــهـــ بــــودمـــــ.

اســیــر ســالـ و مــاه و هـــفــتــهـ بـــودمــ

دعـایـــمـ کـنـ دوبــارهـ جـانــ بــگــیــرمــ

بــیــایــمــ در رکــابــ تــو بـــمــیــرمــ

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

دوبـــارهـ جـمــعــه و صـــد بــــی قـــراریـ      دوبـــارهـ جـمـعــه و چـشـمـ انـتـظـاریـ

تــمــامـ جـمــعــه هــا را مــی شــمــارمـ        کـهـ کـی بـر روی چـشـمـم پـا گـذاریـ

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی فرمودند : خدا اِبا دارد از اینکه حق را نا تمام گذارد و باطل را از بین نبرد، و او بر آنچه تذکر می دهم شاهد است

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

طـاقتمـ تـابـ شـد و از تـو نــيـامـد خـبـريـ

جـگـرمـ آبـ شـد و از تـو نــيـامـد خـبـريـ

عـاشـقـانـي کـه مـدامـ از فـرجـتـ مـيـگـفـتـنـد

عـکـسـشـان قـابـ شـد و از تـو نـيـامـد خـبـريـ

آقــا بـيــــا تـــا زنـــدگــــي مــــعـــنــــا بــــگـــيـــرد

شــايـــد دعـــاي مـــــادرتـــ زهـــرا بــــگــــيــــرد

آقـــــا بــــيــــا تــا بـــا ظـــهــور چـشــم هــايــت

ايــــــن چـــــشـــــم هـــــاي مـــا کــــمــــي تــقــــوا بـــــگــــيـــــــرد

⁉️ محل سکونت امام زمان کجاست؟

🖌 جواب: دوران زندگی و محل سکونت ایشان قبل از ظهور به سه دسته تقسیم میشود:

۱- محل سکونت حضرت در زمان حیات پدرشان؛ ایشان در این زمان قطعا در شهر سامرا ساکن بودند.

۲- محل سکونت حضرت بعد از شهادت امام عسکری در زمان غیبت صغری؛ از شواهد و قرائن معلوم است که ایشان در این مدت در عراق زندگی میکردند چرا که چهار نایب حضرت که با ایشان رابطه ی مستقیم داشتند، در عراق بودند خصوصا در بغداد.

۳- محل سکونت حضرت در زمان غیبت کبری؛ به استناد برخی روایات، امام عصر در همه جا حضور پیدا میکنند و یوسف وار بطور ناشناس در بین مردم رفت و آمد می کنند در حالیکه مردم او را نمیشناسند.

#پرسش_و_پاسخ_مهدوی 

#حدیث_مهدوے

🌺 #امام‌باقرعلیه‌السلام میفرمایند:

«زمانی بر مردم می آيد که امامشان غايب شود🍃. پس خوشا به حال آن ها که در آن زمان بر امر [ولايت] ما ثابت بمانند...»👌❤️

📚کمال الدين، ج١، باب٣٢، ص۶۰۲

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی فرمودند : ستمکاران پنداشته اند که حجت خدا از بین رفتنی است، اگر به ما اجازه ی سخن گفتن داده شود، تردیدها از بین می رود...

⭕️ عاقبت انکار امام زمان

🔹 رسول خدا فرمودند: کسی که قائم از فرزندان مرا انکار کند بدرستی که مرا انکار کرده است.

🔸 قندوزی (از عالمان حنفی اهل سنت و صوفی) روایت کرده: پیامبر اکرم خطاب به علی علیه السلام فرمود: "امامان بعد از من دوازده نفرند, اول ایشان ای علی تویی و آخر ایشان قائم است که خدا با دست او مشارق و مغارب زمین را می گشاید.

📚 ینابیع المودة, ص۴۵۸