2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21763 بازدید | 1625 پست

#ای_جانم_چه_شیرینی_شود...

💠حضرت آیت الله بهجت :

🍥خداوند کام همۀ شیعیان را با فَرج حضرت غائب (عج) شیرین کند😍

🍥شیرینیها ، تفکّهاتِ زائد بر ضرورت است؛

🍥 ولی شیرینی ظهور آن حضرت، از اَشدّ ضرورات است.👌☺️

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

ـــبـــــــ ـرم از کـاســـــــــهـ دگــــر لبـریـز اسـتـ 

اگــــــ ر ایــــنـ جـمـعــــــه نـیـــایــــد چــ ــه کـ ــــنــــم ؟!

آنــ ــقـــــد ر مـن خــــجــــلـــــ از کـ ــار خــــود م

اگــــــ ــــــر ايـــنــ جـمـعــــــه بــيــــايــــد چــ ـه كــــ نـــم؟!

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💥 #خورشید_پشت_ابر 💥

🍃 #امام_زمان (عج):

🌹 شیوه ی بهره مندی از وجود من در دورانِ غیبتم، مثل بهره ایست که از خورشید می‌برند، آنگاه که ابر آن را از دیدگان پنهان می‌کند. 💥

📚بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۹۲ 

تعجیل در #ظهور #امام_زمان (عج) صلوات🌹

❤️🌸 عیدتون مبارک 🌼💚

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

⭕️ یاد امام زمان در شب معراج

❄️ رسول خدا فرمودند: در شب معراج به خداوند متعال عرض کردم: خداوندا جانشینان من کیستند؟ "جانشینان تو کسانی هستند که اسامی آن ها بر ساق عرش نوشته شده است" به ساق عرش نگاه کردم; دوازده نور دیدم که در هر نوری سطر سبزی بود که نام هر یک از جانشینانم در آن نوشته شده بود، اول آن ها علی بن ابیطالب و آخر آن ها مهدی بود.

🔆 عرض کردم: پروردگارا این ها بعد از من جانشینانم خواهند بود؟ "ندا آمد; آری! اینان دوستان و حجتهای من بعد از تو بر بندگانم می باشند..."

🔺 به عزت و جلالم سوگند دین خود را به وسیله ی آن ها بر اوهام بشر غالب و کلمه ی خود را به وسیله ی آن ها بلند می کنم و به وسیله آخرین آن ها زمین را از وجود بی دینان و اهل معصیت پاک می کنم و سلطنت شرق و غرب را به او می دهم و بادها را در اختیار او می گذارم و ابرهای سخت را برای او رام می کنم.

📚 نجم الثاقب, ص۱۷۵

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

عاقبت او ظهور خواهد كرد

خاك را غرق نور خواهد كرد

روزي از اين كوير. اين برهوت

ابر رحمت عبور خواهد كرد

دل مارا كه خشك و پژمرده است

همچو باغ بلور خواهد كرد

آه مي آيد او كه لبخندش

عاشقان را صبور خواهد كرد

سينه ها را ز كينه خواهد شست

غصه ها را بدور خواهد كرد

آه سوگـند ميخورم ايدل

عاقبت او ظهور خواهد كرد.  

الـــــــتــــــمـــــــــاســــــــ دعـــــــا ...

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

💔

🌸 مرحوم فشندی می گوید:

🔶 در مسجد #جمکران قم، اعمال را به جا آورده بودم و با همسرم می آمدم. دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده اند و قصد دارند به طرف مسجد بروند.

با خود گفتم: این سیّد نورانی در این هوای گرم تابستان، از راه رسیده و تشنه است.🙂

🔶 ظرف آبی به دست ایشان دادم. پس از آشامیدن، ظرف آب را پس دادند.

گفتم آقا، شما دعا کنید و فرج #امام_زمان (عج) را از خدا بخواهید تا امر #ظهور نزدیک شود.🍃

🔶 فرمودند:

👈 شیعیانِ ما به اندازه ی آب خوردنی ما را نمی خواهند😔! اگر ما را بخواهند، دعا می کنند و #فرج ما می رسد. 💔

📚شیفتگان حضرت مهدی (عج)، ج۱، ص ۱۵۵

@emame_zamanam

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی فرمودند : پشتیبان ما باشید که از فتنه ای که شما را احاطه کرده است، نجاتتان دهیم.

📚 کتاب الاحتجاج؛ جلد ۲

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

🎈

#امیرالمؤمنین (ع) در توصیف #آخرالزمان:

زمانى مى رسد كه هیچ كس در آن زمان نجات نمى یابد، مگر #مؤمن حق پرستِ بى نام و نشان🍃 كه اگر حضور داشته باشد، كسى او را نمى شناسد و اگر غایب باشد، كسى به جستجویش نمى آید👌. این افراد چراغهاى هدایت و نشانه هاى روشن در راه تاریکند.❤️

📚 نهج البلاغة: الخطبة 103 🍃

#شهرت_در_گمنامیست🕊

@emame_zamanam

–حرف‌آخر؟!

+هیچی؛فقط‌یجوری‌زندگی‌کنیم

که‌اگه‌امام‌زمان‌اومد😢‌،یه‌وقت‌بهمون

نگاه‌نکنه،بگه‌فلانی‌توام‌بیخیال‌بودی!♥️✨

#شبتون_مهدوی✋

@emame_zamanma

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی فرمودند: تقوای خدا را پیشه کنید...

📚 کتاب الاحتجاج؛ جلد ۲