2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21744 بازدید | 1625 پست
سلام عزیزم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ ...

انشاالله همیشه خوشبخت و خوشحال باشین همیشه خدا پشت و پناهتون باشه💝💝💝

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.
3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج الله  ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی ...

فدای دل مهربونتون انشالله خدا همیشه پشت و پناهتون باشه انشالله اون دنیا امام زمان ضامن شما بشه از ته دلم برای خوشبختی شما دعا میکنم دعاتون خیلی کمکم کرد💖💖💖💖💖

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای دل مهربونتون انشالله خدا همیشه پشت و پناهتون باشه انشالله اون دنیا امام زمان ضامن شما بشه از ته ...

خداروشکر 😍😍😍

ممنون از دعاهای قشنگت مهربونم ❤️❤️😘😘

من فقط سوره توحید خوندم از طرفت 

اونکه دعات کرده یکی دیگه بوده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403