2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21756 بازدید | 1625 پست

‌💚تـــــنها ترین امام زمین

مقتدای شهر

💚تنها، چه میکنے❓

تو کجایے❓ کجای شهر❓

💜وقتی کسے

برای تو تب هم نمی کند

💜دیگر نسوز

این همه آقا به پای شهر😔

💙تو گریه میکنے و

صـــــدایت نمی رسد

💙گم می شود

صدای تو در خنده های شهر 😭

💔تهمت ريا و غیبت و

رزق حرام و قتل❗️

💔ای وای من

چه می کشی از ماجرای شهر❗️😔

💚دلخوش نکن

به “ندبه”ی جمعه، خودت بیا

💚با این همه گناه

نگیرد دعای شهر😓

💛اینجا کسے برای تو کاری نمی کند ❗️

💛فهمیده ام که

خسته ای از ادعای شهر😔

💙گاه از نبودنت مثلا گریه می کنیم  

💙شرمنده ام

از این همه کذب و ادای شهر❗️

❤️هر روز دیده می شوی

اما کسی تو را

❤️نشناخت ای غـــــریبه ترین آشِنای شهر😔

⛔️اللهم عجل لولیک الفرج یعنی گناه🔥نکنیم⛔️

╔═•○🕊○•════•○○•═╗

╚═•○🕊○•════•○○•═╝

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

ای ابرهای سیاه و سفید!
آنگاه که باد شما را بر صفحه ی آسمان می گستراند،
آنگاه که سدّی میشوید، میان ما و آفتاب؛
داغمان را تازه و درد هجران را دو چندان می کنید.
غم ما از این است که آفتاب عالم تابی داریم ولی افسوس که از دیدارش محرومیم!
افسوس که سیاهی گناهان، ما را از آن نور باهر جدا ساخته است؛
و صد افسوس که می دانیم علت دوری را ولی همچنان گرفتار لذّت گناهیم.
ای ابرهای آسمان!
دردمند هجران اوییم و از فراقش نالان،
تنها امیدمان وعده ی حتمی خداوند است و
نور خورشید که گاه گاهی از روزنه هایی میان دامن سیاه شما بر ما می تابد؛
و نوید روزی را می دهد که ما نزدیکش می پنداریم و دشمنان دور.
به امید آن روز.

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✒️📃

📖دعایی که در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود❤️

📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،

💍 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،

📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،

💍 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،

📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم

💍 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .

♻️ دعای غریق ♻️

♡🌸 دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان 🌸♡

یا اَللَّهُ یا رَحْمن  

💠یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ

ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک        

🌦 إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً 🌦

🌷 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌷

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

#تلنگــر

چقـد تا حالا برای شناخت امامت وقت گذاشتے..❗️

💠پیامبر( ص):

کسے که بمیرد

و امام زمان خود را نشناخته باشد،

به مرگ جاهلیت مرده اسـت..

@emame_zamanam

یوسف زهرا !

گذشت سن غیبتت ز سن نوح

ولی......

شمار مردم کِشتی نکرد تغییری.....

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
همه گویند، به امید ظهورش صلوات کاش این جمعه بگویند، به تبریک ظهورش صلوات   جهت تعجیل ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌻 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌻 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

⭕️ اگر ایستاده ای بنشین!

🔹 خشم، عقل را از کار می اندازد و اگر عقل نباشد، ممکن است کارهایی که نباید انجام دهیم☝️. امام باقر میفرمایند: «هنگامی که شخصی بر مردم غضب می کند، اگر ایستاده باشد فورا باید بنشیند، که این کار پلیدی شیطان را از او دور می کند. » (١)👌

🔸 همچنین امام صادق میفرمایند: «کسی که اگر ناراحت شود، ناراحتی اش او را از حق بیرون نکند🍃، و اگر خوشحال شود، خوشحالی اش او را به باطل نکشاند، و اگر قدرت یافت، بیش از حق خود دریافت نکند؛ بی شک یک مومن و منتظر واقعی است.» (٢)🙂

📚 ١-کافی کلینی ج٢ ص٣٠٢؛ ٢-جهاد بانفس، حر عاملی، ص٣٧٠

#اخلاق_مهدوی ١۴

@emame_zamanam

📌 #‍ طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی : تفاوتِ #امام بر #پیرو به این معلوم می گردد که خدا آنان را از گناهان دور کرده است و آنان را از زشتی ها پیراسته و.‌‌..

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

⭕️ صفت خانمان سوز

به نظر شما، کسی که داشته های خود را بزرگ و داشته های دیگران را کوچک ببیند، مبتلا به چه مرضی شده است؟❌

کبر، صفتی خانمان سوز برای انسان است.😞

این صفت مخصوص خداوند است؛ اگرچه شاید متکبر، منکر خداوند نباشد، ولی مدعی صفتی می‌شود که مخصوص خداوند است. امام علی میفرمایند: «در شگفتم از متکبری که دیروز، نطفه‌ای بی ارزش بود و فردا مرداری گندیده خواهد شد.»⚡️

📚 نهج البلاغه، حکمت ۴۵۴

🔆 تنها ارتباطی که باید بین منتظر و کبر وجود داشته باشد، رابطه آب و روغن است؛ نه چیزی دیگر.🙂👌

#اخلاق_مهدوی ١۵

@emame_zamanam

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌻  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌻  اللهم ص ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

⭕️ اگر کارد به استخوانت رسیده‌...

🔸 مرحوم علامه مجلسی نقل میکند: فردی به نام "ابوالوفای شیرازی" در زمان حکومت ابی علی الیاس زندانی و تهدید به قتل شد. ایشان متوسل به حضرات اهل بیت میشود. شب در عالم رؤیا، پیامبر اکرم را زیارت میکند.حضرت میفرمایند:

❄️ اگر کارد به استخوان رسید و شمشیر به گردنت رسید، یوسف زهرای اطهر، فرزندم را صدا بزن و بگو: "یا صاحبَ الزَّمان اَنا مُستَغیثٌ بکَ" "الغَوثَ اَدرِکنی".

(مهدی جان؛من به تو پناهنده شدم. به فریادم برس؛ یا غوث حقیقی؛ به فریادم برس...).

📝 ابوالوفا میگوید: من این جملات را در عالم رؤیا گفتم و از خواب پریدم. یک وقت دیدم مامورین ابی علی الیاس آمدند و ما را پیش او بردند. وی گفت: به چه کسی متوسل شدی؟ گفتم: "به منجی عالم بشریت, به فریاد درماندگان و بیچارگان"

☑️ سپس معلوم شد در خواب به ابی علی الیاس گفته بودند: "اگر دوست ما را رها نکنی نابودت می کنیم و حکومتت را بهم می ریزیم...". بعد مبلغی پول و هدایا به ابوالوفا داد و آزادش کرد.

📚 بحارالانوار جلد۵۳ ص۶۷۸

#دعا_کنیم_برای_فرج  

🍃آیت‌الله بهجت (ره) میفرمایند

در هر حال باید برای تعجیل در امر فرج و رفع نگرانی‌ها و گرفتاری‌ها و نجات و اصلاح حال مؤمنین، بگوییم: «أَللهُم اکشِفْ هذِهِ الْغُمةَ عَنْ هذِهِ الأُمةِ بِظُهُورِهِ؛ خداوندا، با ظهور حضرت حجت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف این ناراحتی را از این امت برطرف نما».

زیرا واقعاً از ظلم و ستم و بلا و فشاری که بر سر اسلام و مسلمین به‌خصوص اهل ایمان وارد می‌آید، کارد به استخوان رسیده است. ...😔💔

#اللهم‌عجل‌الولیڪ‌الفرج

@emame_zamanam