2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21801 بازدید | 1625 پست

#سلام_امام_زمانم💖

تو آن گل خوشبو هستے

ڪه عطـر دل نـوازت،

هـستے را پــــر مے‌کند!

و بہ مـشـــام مـا، تنها،

رایـحه‌اے از تـو رســیده...

#السلام_علیک_یااباصالح_المهدی❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

#قائمانــه

آقــاجانم..❤

نامـِ📜ـه‌هایے ڪه

بَراے آمدنَت👣

انداختیم دَر

چاه جَمڪـرآن💚

رڪورد نامِـه‌هاے

ڪوفیان را زَد..😔

#دارد_زمان_آمدنت_دیر_می‌شود💔

#خدایا_صاحب_مارو_برسون😭

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

امام سجاد(علیه اسلام) فرمود:

كسي كه در غيبت قائم ما بر موالات ما پايدار بماند خداي تعالي اجر هزار شهيد از شهداي بَدر و اُحد به وي عطا فرمايد.

برچسب‌ها: روايتي از امام سجاد عليه السلام, حدیث امام سجاد

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
احتمالا بازم سایت قاطی کرده دیروز نمیتونستم وارد شم

برای ما هم همینطور بود 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

#تلنگر_مهدوے

با شُمام؛

شما خانـوم ... شما آقــا ؛

فـُرصـت زنـدگی بـهت دادنـد !

اونـم در عـصـری کـہ امـامِ زمـانـت؛

تنـها، غـریب، و در غـیبـتی هـزار سـاله است(😔)

بـراش چیکار کـردے⁉️

😔✋

@emame_zamanam

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی : ما از رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی نکرده ایم و یادتان را از خاطر نبرده ایم. اگر جز این بود، دشمنان شما را ریشه کن میکردند

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

قال المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :

"فَمَا اُرغِمَ الشّیطَانُ بِشَی ءٍ مِثلِ الصَلوَة فَصَلِّهَا وَ ارغِم اَنفَ الشّیطَانِ"

هیچ چیزی همچون نماز شیطان را بر خاک مذلت نمی کشاند پس نماز بخوان و خوار و ذلیلش کن.

با آب وضو بشوی لوح جان را 

با یاد خدا جلا بده ایمان را

با خواندن نغمه های جان بخش نماز

بر خاک مذلت بنشان شیطان را

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

✳️منتظران ظهور

#غریبانه

#امام_زمان_عج ⬇️⬇️

✍گفتم:یا صاحب الزمان بیا

گفت: مگر منتظری⁉️

✍گفتم:بله آقا #منتظرم

گفت: چه انتظاری نه ڪوششی نه تلاشی

فقط میگویی آقا بیا❗️❓

✍گفتم: مگر بد است آقا

گفت: به جدم حسین هم گفتن بیا

اما وقتی آمد ڪشتنش😞

✍گفتم : پس چه ڪنیم

گفت: مرا بشناسید....

گفتم: مگر نمیشناسیم....

گفت : اگر میشناختید ڪه این طور #گناه نمیڪردید😞

✍گفتم : آقا تو ما را میبخشی ؟

گفت: من هر شب برای شما تا صبح گریه میڪنمـــ😭

✍گفتم : آقا چه ڪنم به تو برسم؟

گفت: ترڪ #محرمات ؛

انجام #واجبات ؛

همین ڪافیستـــــــــ ...👌

ألـلَّـھُمَ ؏َـجــِّلْ لِوَلــیِـڪْ ألفـرَج

همه گویند، به امید ظهورش صلوات

کاش این جمعه بگویند، به تبریک ظهورش صلوات

جهت تعجیل در فرج امام زمان آن امام خوبی ها

صلوات