2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21752 بازدید | 1625 پست

#سلام_امام_زمانم💖

تو آن گل خوشبو هستے

ڪه عطـر دل نـوازت،

هـستے را پــــر مے‌کند!

و بہ مـشـــام مـا، تنها،

رایـحه‌اے از تـو رســیده...

#السلام_علیک_یااباصالح_المهدی❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#قائمانــه

آقــاجانم..❤

نامـِ📜ـه‌هایے ڪه

بَراے آمدنَت👣

انداختیم دَر

چاه جَمڪـرآن💚

رڪورد نامِـه‌هاے

ڪوفیان را زَد..😔

#دارد_زمان_آمدنت_دیر_می‌شود💔

#خدایا_صاحب_مارو_برسون😭

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

امام سجاد(علیه اسلام) فرمود:

كسي كه در غيبت قائم ما بر موالات ما پايدار بماند خداي تعالي اجر هزار شهيد از شهداي بَدر و اُحد به وي عطا فرمايد.

برچسب‌ها: روايتي از امام سجاد عليه السلام, حدیث امام سجاد

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
احتمالا بازم سایت قاطی کرده دیروز نمیتونستم وارد شم

برای ما هم همینطور بود 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

#تلنگر_مهدوے

با شُمام؛

شما خانـوم ... شما آقــا ؛

فـُرصـت زنـدگی بـهت دادنـد !

اونـم در عـصـری کـہ امـامِ زمـانـت؛

تنـها، غـریب، و در غـیبـتی هـزار سـاله است(😔)

بـراش چیکار کـردے⁉️

😔✋

@emame_zamanam

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی : ما از رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی نکرده ایم و یادتان را از خاطر نبرده ایم. اگر جز این بود، دشمنان شما را ریشه کن میکردند

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

قال المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :

"فَمَا اُرغِمَ الشّیطَانُ بِشَی ءٍ مِثلِ الصَلوَة فَصَلِّهَا وَ ارغِم اَنفَ الشّیطَانِ"

هیچ چیزی همچون نماز شیطان را بر خاک مذلت نمی کشاند پس نماز بخوان و خوار و ذلیلش کن.

با آب وضو بشوی لوح جان را 

با یاد خدا جلا بده ایمان را

با خواندن نغمه های جان بخش نماز

بر خاک مذلت بنشان شیطان را

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

✳️منتظران ظهور

#غریبانه

#امام_زمان_عج ⬇️⬇️

✍گفتم:یا صاحب الزمان بیا

گفت: مگر منتظری⁉️

✍گفتم:بله آقا #منتظرم

گفت: چه انتظاری نه ڪوششی نه تلاشی

فقط میگویی آقا بیا❗️❓

✍گفتم: مگر بد است آقا

گفت: به جدم حسین هم گفتن بیا

اما وقتی آمد ڪشتنش😞

✍گفتم : پس چه ڪنیم

گفت: مرا بشناسید....

گفتم: مگر نمیشناسیم....

گفت : اگر میشناختید ڪه این طور #گناه نمیڪردید😞

✍گفتم : آقا تو ما را میبخشی ؟

گفت: من هر شب برای شما تا صبح گریه میڪنمـــ😭

✍گفتم : آقا چه ڪنم به تو برسم؟

گفت: ترڪ #محرمات ؛

انجام #واجبات ؛

همین ڪافیستـــــــــ ...👌

ألـلَّـھُمَ ؏َـجــِّلْ لِوَلــیِـڪْ ألفـرَج

همه گویند، به امید ظهورش صلوات

کاش این جمعه بگویند، به تبریک ظهورش صلوات

جهت تعجیل در فرج امام زمان آن امام خوبی ها

صلوات