2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21748 بازدید | 1625 پست

🍃🌸

#تلنگر_مهــدوے

مگر...

سیصد و اندے نفر از شیفتگانش

زیاد است ⁉️

که گویند...

به اندازه یک « بدر »

علمدار ندارد❗️

و گویند

چرا این همه مشتاق

ولی او سپهش یار ندارد⁉️

😔💔

#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💔

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📌 #طرح_مهدوی

📝 #از_زبان_پدر

🔆 امام مهدی فرمودند: من همان مهدی و قیام کننده ی زمانم، من آن کسی هستم که زمین را به عدل پر میکنم‌ همانگونه که از ظلم پر شده است.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بگذار تمام دنیا مسخره ات کنند!

خودت را......

چادرت را......

سیاه بودنش را.......

چهره ی بدون آرایشت را

می ارزد به یک لبخند رضایتِ

مـــــــــهــــــدی فــــــــاطــــــمــــــه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

#منتظرانہ⚡️

دانشـگاه انتظـار بعد از1200سـال همچـنان دانشجـو مےپذیرد ,

مـتاسفانـہ ایـن دانشگـاه

هنـوز ❤313❤فـارغ التحصیـل هم نداشتـہ استـــ ,

این دانشـگاه در تمـام شبانـہ روز از شـما آزمـون بـہ عمـل مے آورد .

❥مدارڪـ لازم براے ثبتــ نام :

💙1. نماز اول وقتــ

💚2 . ولایتــ مـدارے

💛3 . دائـم الوضو بودن

❤4 . دلے پر از ثوابــ و قلبے آکنده از یـاد خدا داشـتن

بہ امید قبولے همہ ے ما در این دانشـگاه❤️🍃

@emame_zamanam

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

سوال شد امام زمان (عج) غایب است یعنی چه؟

گفتند غایب؟ کدام غایب؟ بچه دستش را از دست پدر رها کرده و گم شده می گوید: پدرم گم شده است! ما مثل بچه‌ای هستیم که پدرش دست او را گرفته است تا به جایی ببرد و در طول مسیر از بازاری عبور می‌کنند.

بچه جلب ویترین مغازه‌ها می‌شود و دست پدر را رها می‌کند و در بازار گم می‌شود و وقتی متوجه می‌شود که دیگر پدر را نمی‌بیند، گمان می‌کند پدرش گم شده است. در حالی که در واقع خودش گم شده است.

انبیاء و اولیاء پدران خلقند و دست خلائق را می‌گیرند تا آنها را به سلامت از بازار دنیا عبور دهند. غالب خلائق جلب متاع‌های دنیا شده‌اند و دست پدر را رها کرده و در بازار دنیا گم شده‌اند.

امام زمان (عج) گم و غایب نشده است ما گم شدیم و محجوب گشته‌ایم.

امام غایب نیست، تو نمی بینی آقا را. او حاضر است. چشمت که اسیر دنیا شده اگر از دنیا دست بردارد، آقا را می بیند. خلاصه نگو آقا غایب است. تو نمی بینی.

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سلام علیکم اون عکسی که خانمحاجاقا ارسال کرده بودن

اهان فکر کردم به منی خواهر جونم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

🍃🕯🍃

✅ زنان مهدوی را دست کم نگیرید؛☝️

زنان مهدوی، اگر نتوانند مانند حضرت زهرا، سرباز امام زمانشان باشند؛

مانند حضرت ام البنین، مربی سربازان امام زمان میشوند.✌️💔

راهت را برای عاقبت بخیری انتخاب کن: برای امام زمانت فاطمه ای یا ام البنین⁉️

#منتظرانــہ💔

ســـــلام مــــولاےخوبمـ ...✋🌸

این روزها که همچون باد میگذرد

هر لحظـہ اش نبودنت را

به رخ دلــــ💔ــمـ میکشد...

دلــ💔ــمـ بین نبــودن و بـودنت ســــرگردان است ...

نیستے و نمے بینمت، هستے و حست میکنم...

هر سہ شنبـہ در توسل هاےدلتنگے ...

هر جمعـہ در ندبـہ هاے فراق ...

هر روز ؛ هر لحظــہ سخت است مولا ...

سخت است این که تو باشے همین اطراف

و من محروم باشم از تو ...

از دیدنت ... از شنیدن صدایت و ...

خستــہ ام...😔

خستـہ از غرق شدن در روزمرگـــے ها...

و ترس از غفلت از شما...

خستـہ از شهرے خاکسترے ؛

آقـــــاے💚 من ...

گاهے حس وصلہ اے ناجـــــور را دارم...😔

مےترسم از "جــــور" شدن با این دیار ...

این دیارِ بے تو ...

مولاے نازنینم ... مهربانم!

دلـــــــ❤️ـــــمـ گرفتــہ از اینجا

دلــــــ❤️ــــمـ فقط تـــو را میخواهد ...

فقط تو را ...

سلام آقای مهربانم صبحت بخیر

#اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفــرج🍃🌸

@emame_zamanam

اهان فکر کردم به منی خواهر جونم

احتمالا بازم سایت قاطی کرده
دیروز نمیتونستم وارد شم

⭕️ مداومت بر دعا و توجه به آن

🔹 حضرت باقر میفرمایند: به خدا سوگند هیچ بنده اى در دعا پافشارى و اصرار به درگاه خداى عزوجل نکند جز اینکه حاجتش را برآورد.

📚 اصول کافی، ج ٤، ص ٢٢٤

🔸 حضرت صادق میفرمایند: خداى عزوجل اجابت نکند دعائى که از روى دل غافل باشد، پس هرگاه دعا کردى به دل توجه کن و یقین داشته باش که اجابت شود.

📚 اصول کافی، ج ٤، ص ٢٢١

🔺 طبق روایات، دعای روزانه برای فرج، امری ضروریست؛ اما این دعا کردن، مادامی که با حضور قلب و توجه همراه نباشد، موثر نخواهد بود.

#اهمیت_و_چرایی_دعا_برای_ظهور ۲۷

سلام بر تو ای تمام مهربانی ها

سلام بر تو ای آشنای دل همه ی ما

سلام بر تو ای جان جهان و ای گنج نهان!

سلام بر تو ای همنام گل های بهاری!

سلام بر تو که آمدنت آرزوی جهانیان است!

اکنون که دانسته ایم ظهورت چه زیباست.

و فهمیده ایم آمدنت چه شکوهی دارد.

و تو با آمدنت بهار را هدیه ی دنیا می کنی.

بی صبرانه منتظریم تا که بیایی.

و دست مهربانی بر سرمان بکشی.

و جان های تشنه ی ما را سیراب مهر خود نمایی.

ای که شکوه آمدن بهار از توست!

ای که زیبایی گل های بهاری به خاطر توست!

مولای خوب ما، بیا!

بیا، که سخت مشتاق آمدنت شدیم.

گرچه پهنه ی انتظار تو صحنه ی امتحان ماست،

اما لطف تو همسفر لحظه های ماست.

برگرفته از کتاب داستان ظهور