2777
2789
اصلا بلد نیست کجا چه نوع محبتی بکنه ...  مصلا وقتی عصبیم به جای اینکه سکوت کنه یا راه پیدا کنه ...

برای منم همش سوال میپرسه میگه سکوت میکنی بیشتر عذاب میکشم و بعدشم ک میگم بحثمون میشه ولی توی اینکه خرج کنه یا گاهی ی چی بخره و آروم کردنم با خندوندنم خیلی خوبه

ولی نمیدونم تازگیا چش شده😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست پسرم توی اوج شرایط سختی به خاطر مامان باباش منو گذاشت رفت شمال تفریح و همش میگه اجباریه امرو ...

الان دیگه شناخت سخت شده توقعات بالاست همه یار بی نقص میخوان اگه قصدتون جدی یکم تو کوتاه بیا درکش کن یکم اون اگه بار رابطه رو دوش یه نفر باشه حتما به مشکل میخورین سبک سنگین کن ببین کجاها افراطی داری نظر میدی کجا ها منطقی و بعد ازش توقع داشته باش و باهاش مطرح کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
حالا واقعا مقصر تویی یا اون آدم حق به جانبیه؟

ببین من تک فرزندم و بابام ۲۷ ساله ضایعه نخاعیه و شهری زندگی میکنیم ک اصلا کسیو نداریم

من تابستون ب خاطر اینکه نریم شهرستان چون ی ماه میرفتیم ترم تابستونی برداشتم وقتیم تموم شد به بهانه دانشگاه نرفتم مسافرت ک بمونم با هم باشیم دلمون تنگ نشه توی دانشگاه ی هفته سریع برم برگردم که الان میگه تو اصلا تلاش نمیکنی منو ببینی

چرا؟ چون تازگیا پای بابام شکسته و اوضاع زندگیم خیلی بده ب حدی ک افسردگی گرفتم

به خاطر اصرار مامانش و با توجه به اینکه سه تا ماشین بودن با خانواده رفته شمال و همش میگه من کنارتم و...

منم بهم برخورده به شدت چون همیشه کنارش بودم توی سختیا

بهش گفتم حتی ندیدیم بری و میتونسی پنجشنبه بیای ببینیم مث زمانی ک رفتی مکانیکی ماشینتو سرویس کردی و ی نیم ساعت واس منم ا سر کار مرخصی میگرفتی

گفت من گفتم تو رو شنبه میبینم میرم ولی تو نیومدی

هرچقدرم میگم نمیشه دست تنهام آمپول داره بابام و... ب این دقت نمیکنه ک خودشم نیومده و رفته شمال الان

فقط میگه تو میتونسی ده دقه بیای و نیومدی

پس حق به جانبه

چیکار کنم الان؟

همه اخلاقاش خوبه فق این مشکلو داره

در صورتی ک من صفر تا صدمو میذارم برا طرفم

دوستم امروز می‌گفت تو زیادی مهربونی برا همه

چیکار کنم الان؟ همه اخلاقاش خوبه فق این مشکلو داره در صورتی ک من صفر تا صدمو میذارم برا طرفم دوست ...

بنظرم باهاش منطقی حرف بزنم خیلی قاطع ناراحتیت بگو ازش بخواه درکت کنه اما دوستانه باهاش حرف بزن که نرنجه

بنظرم باهاش منطقی حرف بزنم خیلی قاطع ناراحتیت بگو ازش بخواه درکت کنه اما دوستانه باهاش حرف بزن که نر ...

تو بودی چی میگفتی؟ ب من میگی حرفات سنگینه برام

نمیخاستم اصلا بهش بگم تا برگرده از شمال و بهش خوش بگذره ولی خوپش سیم جیمم کرد

تو بودی چی میگفتی؟ ب من میگی حرفات سنگینه برام نمیخاستم اصلا بهش بگم تا برگرده از شمال و بهش خوش بگ ...

من بودم مثلا میگفتم یه مدته احساس تنهایی میکنم بابا حالش بدتر شده و جای اینکه من به پدرم تکیه کنم خودم شدم تکیه گاه اون بنده خدا،خیلی دلم میخواد وقتی همچین شرایط سختی دارم بیشتر درکم کنی بیشتر هوامو داشته باشی بیشتر مراقبم باشی حتی اگه جایی من اذیتت میکنم تو شرایطم رو بدونی و نادیده بگیری تو تنها کسی هستی که توی تنهاییام بهش پناه میبرم دلم میخواد پشتمو خالی نکنی

من بودم مثلا میگفتم یه مدته احساس تنهایی میکنم بابا حالش بدتر شده و جای اینکه من به پدرم تکیه کنم خو ...

خالی کرده که پاشده رفته شمال😔

میگه اجباریه ولی مگه میشه پسر ۲۶ ساله نتونه یه نه بگه؟

آره وقتی بخاطرش موندی اونم حق بود بخاطر بمونه

حتی پنجشنبه میتونس بیاد ببینتم نیومد ولی میگه تو نخاسی میتونسی شنبه بیای ببینمت😔

خیلی رفته رو مخم نمیدونم چجوری بهش بفهمونم خیلی ازت ناراحتم

هرموقع ناراحتم انگار بیشتر ا من دلش پره

حتی پنجشنبه میتونس بیاد ببینتم نیومد ولی میگه تو نخاسی میتونسی شنبه بیای ببینمت😔 خیلی رفته رو مخم ...

مستقیم بهش بگو خصوصا اگه قصد ازدواج دارین تکلیفتو با اخلاقش که آزارت میده روشن کن

همسرم همینجوری هست قبول میکردم ولی از نظر مالی کوتاه نمیامدم  اینجوری پدرش  بیشتر هواشو داشت 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔