2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

158 بازدید | 4 پست

سلام من ۲۸ سالمه ۴سال و نیمه عروسی کردم اوایل عروسیم خیلی دوس داشتم زود بچه دار بشم ولی شوهرم بچه نمیخاست همش میزد تو ذوقم میگفت بچه نمیخام و یکبار اشتباه کردم ازدواج کردم دوباره اشتباهمو تکرار نمیکنم از طرفی جاریم همون شب عروسیش حامله میشه بچه اولش ۴ ساله بود دومی رو حامله شد خیلی حرص میخوردم از شرایط خودم و از طرفی هم حرفای شوهرم خیلی منو غصه دار کرده بود و ناراحت بودم تا اینکه ۴ سال مثل برق و باد گذشت حالا که فکر میکنم هم سنم رفته بالا هم خیلی مدت زیادی از عروسیم گذشته انقدر هم که مردم گفتن چرا بچه نمیاری دیگه کلا احساس میکنم از بچه زده شدم  جدیدا هم احساس میکنم شوهرم یخورده مایل به بچه دار شدنه ولی من میل و رغبتی انگار ب بچه ندارم چرا اینجوری شدم؟

سلام عزیزم این حست برای الانه

وقتی تکون نی نی رو حس کنی اینقد احساس قشنگیه که نگو 

یه موجود کوچولوی ناز رو درونت پرورش میدی و روز به روز رشد میکنه تا بیاد و بشه عزیزدلت نور چشمت همه زندگیت😍 لبخندشو ببینی دنیا رو باش عوض نمیکنی😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار تا کلیپ بچه ببین سر ذوق میای 

به این فکر کن یه کوچلو تو دلت تکون میخوره 🤩 صدای قلبش رو میشنوی, دست های کوچلوش رو می گیری با همسرت و راه رفتن یادش میدی , یه مامان گفتنش رو با دنیا عوض نمیکنی❤