2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست

بگو تو خیلی بیجا کردی بامن اینطوری حرفیدی 3 تا بچه زاییدی که زاییدی مگه هرکی بچه میاره هنر کرده بچه بیاری که پسفردا تو روت وایسه؟؟؟ بعدشم اگه فرداش بفهمی مشکل اع برادر خودت بوده اونوقت همچین میزنم تو دهنت که نفهمی اع کجا خوردی😒😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب شوهرت بگو خب پیامارو ب شوهرت نشون بده بعدشم چرا لالی زنگ بزن بهشون جلو شوهرت برین بهشون&nbs ...

امشب میخواپ به شوهرم نشون بدم ولی اون هم از بچه دار نشدنمون ناراحته میترسم عصبی بشه 

یک هفته هروز بیدار شو وضو بگیر ۵ آیه اول سوره مریم بخون انشاالله خدا به حق قرآن و پاکدامنی حضرت مریم دامنت سبز میکنه

هدیه به حضرت زهرا س یک دور سوره یس بخون 

انشاالله حاجت روا بشی گلم 

جواب این آدم رو نده خداوند خودش بهترین برای جواب دادن بسپار بخدا انشاالله خیلی زود پاداش صبوری تو میگیری به حق همین وقت اذان

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
عزیزم چه خوب که بچه دار شدی برای من هم دعا کن بچه دار بشم توروخدا 

محتاجیم به دعا حتما گلم انشاالله حاجت روابشی گلم

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
خیلی زیاد رفت و امد داریم دلم نمیخواد ببینمش همش میاد خونمون فوضولی میکنه

بهترین راهکار اینه پیاما رو نشون همسرت بدی و راهشون ندی پس ایفوپن هم ایستادن به‍شون بگو ما توی خونمون جایی برای ادمای زشت و فضول و هرچی که دلت میخواد .. نداریم بای

البته این تیکه اخر اگه شوهرت ناراحت نمیشه رو بگی خیلی عالی میشن

چشم ها دریچه ی روحن!...

ممنون عزیزم توروخدا دعام کن

دلم از دخترم شکسته هزار تکه شده الان از ته دل دعات میکنم فرزند صالح سالم و نیک نصیبت بشه هر چه زودتر .....

خودتم دلت شکست میدونی اکثر خانمها که نابارور هستن دلشون که میشکنه باردار میشن....الهی به حق این غروب پنجشنبه که من نه سر مزار خواهر م رفتم نه پدرم الهی به حق دلم دل اسی رو شاد کن بهش فرزند نیکو بده