2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست
تورخودا بیاید

ببین ابجی ی قشنگم بهش بگو دور از جوپن مگه گاورم که پنج تا پنج تا بچه بیارم

بعدم بگو زندگی ی خصوصی ما به بقیه فکر نکنم ربطی داشته باشه بگو درسته تو سه تا بچه برای شوهرت اوردی اما چه فایده که بلد نیستی مادری کنه 

بعد هم بگو حرف تو و خودت اصلا برام پشیزی ارزش نداره مهم شوهرمه که خودش مشکلی نداره

سرت تو زندگی خودت باشه فکر نکنم دلت بخواد شلوار شوهرت دو تا بشه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

اون اول توهین میکنه بعد میگه عزیزم بعد مجدد فحش میده😐

🔫🫡

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://s6.uupload.ir/files/img_20231005_171331_021_jybx.jpg

تو به خوب کسی سپردی خودش هواتو داره

بگو ببینم عزیز دلم شوهرت چی میگه توی این اتفاقات و..

بعد هم کار بدی کردی گفتی ازمایش دادی بچه دا. نمیشی

چشم ها دریچه ی روحن!...

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231005_165933_telegram_oosi.jpg

بمیییییرم برا دلت بیا بغلم عشق دلم🥺💔

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
واقعا بنظرت سرکاریه؟من انقدر براش دارم غصه میخورم

به ادبیات خواهرشوهره دقت کن 

آق داداش مال سال ۶۰ بود الان کی میگه؟

اون پیام داده این دقیقا همون لحظه سین کرده و بدو بدو جواب داده بعد میگه لال شدم

از اونور خواهرشوهره وسطا اتصالی میده مودب میشه باز سوئیچ میکنه 

اینم وسط این آشوب کاربری ساخته ما رو خبر کنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ممنون عزیزم توروخدا دعام کن

رفت امدتون باهاش زیاده ؟

در چه حدی میان و میرن ؟

سکوت اگه میکردی اونو خیلی داغ تر میکرد اما نمیدونست اتیششو کجا خاموش کنه خودش اتیش میگرفت و‌میسوخت توی این عصبانیت درس عبرت میشد براش و میفهمید نباید زر مفت بزنه

کاش سکوت میکردی 

خیلی جاها سکوت بهترین چیزه

چشم ها دریچه ی روحن!...