2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست

مگه میشه یه نفر تا این حد وقیح باشه؟

هر چند خانواده شوهر منم بخاطر دیسکم مدام میگن مریض بودی نگفتی ...دور از جونم میگن ام اس داری! و طردمم کردم شب تولدم جوری اشکم و دراکردن خدا میدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231005_165933_telegram_oosi.jpg

ای ولی نمیترسه از چوب خدا وای وای

نشون اق داداشش بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
رفت امدتون باهاش زیاده ؟ در چه حدی میان و میرن ؟ سکوت اگه میکردی اونو خیلی داغ تر میکرد اما نمیدون ...

خیلی زیاد رفت و امد داریم دلم نمیخواد ببینمش همش میاد خونمون فوضولی میکنه

عزیزدلم ناراحت نکن خودتو 

ادمی ک فکرمیکنه تنها دستاوردش زاییدنه همون توی سطح زاییدن باید بمونه به هیچ وجه ب خودت استرس ندیا 

بسپارش ب خدا 

ولی از من میشنوی همین پیامارو ب شوهرت نشون بده و ازش بخوا ک خودش جواب خواهرشو بده 

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

ولش کن منم چندسال بچه دار نمیشدم همه حتی شوهرم به من میگفت اجاق کور حالا به خواست خدا بچه دار شدم دوباره همونا میگن بچه میخواستی چیکار😡😡😡😡

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
ولش کن منم چندسال بچه دار نمیشدم همه حتی شوهرم به من میگفت اجاق کور حالا به خواست خدا بچه دار شدم دو ...

عزیزم چه خوب که بچه دار شدی برای من هم دعا کن بچه دار بشم توروخدا 

عزیزم ب شوهرت بگو خب پیامارو ب شوهرت نشون بده

بعدشم چرا لالی زنگ بزن بهشون جلو شوهرت برین بهشون 

انگل بی‌شعور. رد

بهش بگو بدبخت شوهر ت ام ی عالمه دختر باشعور براش صف کشیدن. ک ار دست توعه حقیر بی‌شعور خلاص شه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

کاملا ساختگیه و دست گذاشتی رو نقطه ضعف خانمای سایت که باردار نشدن هست و دخالت خانواده شوهر!!پنجاه دقیقه پیشم عضو شدی!!

اگر واقعی هست خدا بهت کمک کنه و زودتر مادر بشی

اگرم ساختگیه که خدا بهتر میدونه چکار کنه باهات

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

کلینیک رویان تهران رفتی؟؟؟؟

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂