2777
2789
عنوان

نامزدم میگه جمعه بیا خونمون

1613 بازدید | 42 پست

خجالت میکشم با خودش اوکی ام ولی خانواده اش رو کلا دوبار دیدم خواهرش از خارج از کشور برگشته میگه بیا میخواد ببینتت

لازم به ذکر تا حالا خواهرش رو ندیدم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجور راحتی 

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

حس بدیه میدونم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
نرو نرود و اونا باید بیان ن تو

اونا دوبار اومدن من کلا نرفتم تا حالا مادرش زنگ زد خجالت میکشم بگم نمیام

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خب قشنگ دعوتت کنن مخصوصا که خواهرشم برگشته یه دعوتی بگیرن 

مادرش زنگ زد بنده خدا 

چرا دنیای بیرون میرم توی شهر پاساژ اینور اونور همه بدبختن مث چی میدوعن ...

بعد اینجا ۵۰% یا خارجن یا میخوان برن یا اومدن یا ...

فکر نمیکردم این حجم فوق العادع بالا خارج برن 😐

جدیه یا الکی میگن ؟!

( استارتر گلم منظوری با شما ندارم کلی گفتم برام تعجبه)

پایان شب سیه سپید است 🌈
وا خب خانواده نامزدته بالاخره که باید بری خونشون

آره ولی یه جوری جمع غریبه خجالتی نیستم ولی خب یه جوری برام

خب یه تیپ قشنگ بزن برو دیگه

مجبورم برم‌مادرش هم زنگ زد دعوتم کرد