خجالت میکشم با خودش اوکی ام ولی خانواده اش رو کلا دوبار دیدم خواهرش از خارج از کشور برگشته میگه بیا میخواد ببینتت
لازم به ذکر تا حالا خواهرش رو ندیدم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب تا کی میخوای نری؟؟؟؟مگه میشه بگی خجالت میکشم نری خونشون؟؟؟
آره در نهایت باید برم گفتم تا وقتی اوکی تر بشم
مادرش بهم گفت عزیزم منم مادرت اونام خواهدرات و برادرت فرقی نداره که تو اول از همه دختر مایی به جای عروس
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
معاشرتم ضعیف نیست حقوق خوندم کلی تو این دادگاه اون دادگاه با کلی آدم هر روز حرف میزنم ولی این یکی خی ...
سختی مال همس...اولشه ...معمولا اینجا فقط بعدا گارد بگیرند که خودت را بگیری یا لوس بشی.یا مثلا دخترای تازه عروس فامیلمان یک ابرو میبردند بالا تا چند وقت خانواده شوهر بابتش گارد گرفت .اخه خیلی ادا اوردند...حالا دختر فامیل خودمانند.یا حتی خواهرم ...لبخندبزن ...همه چی حله ...به مادر نامزدت هم بگو مامان کمک نمیخواهی بقیه را میتونی پیش نامزدت باشی تا معذب نشی....
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
دسته گل بگير و سر موقع برو بعد از شام برگرد…متعادل حرف بزن همراه لبخند …خيلي شيك و مجلسي…كمك اينا هم ...
آره همینکارو میکنم
فکر نکنم کار به کمک من برسه پیشخدمت دارن
سختی مال همس...اولشه ...معمولا اینجا فقط بعدا گارد بگیرند که خودت را بگیری یا لوس بشی.یا مثلا دخترای ...
به مادرش میگم خاله الان نمیتونم عوضش کنم که آره عادی میشه برام اولش سخته
از الان شروع کن.۲ هفته ای یه وعده ناهار یا شام برو بعد یه مدت عادی میشه برات.
وای نه زشت پشت سر هم🤦♀️
نه خالم نیست غریبه اس چی بگم پس اول اسمشو همراه خانوممیگفتم گفت عزیزم خاله صدام کن