2777
2789
عنوان

ام‌شاءالله بابام بمیره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 84 پست

کاش بری اورژانس اجتماعی جایی بگی شاید با هزینه کمتر ببرنش

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من جای تو بودم بایه ادم خوب باشرایط خوب ازدواج میکردم مامانمو هرچه زودتر میبردم پیشمون باباتم همونحا ...

اتفاقا بایک پسری دوست هستیم میخواد کاراش اوکی بشه (نمیدونم واقعا میخوادم یا داره الکی این پا اون پا میکنه؟😭😭😭)خیلی دوسش دارم لطفا برااینکه باهاش ازدواج کنم حمد بخون😘😘😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن 123 اورژانس اجتماعی

اونا بدرد نمیخوره الکیه فرستادیمش 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیز دل با بهزیستی حتما صحبت کن بخش اعصاب روان بدون هیچ هزینه ای بستری میشه ولی تا کارای اداری انجام ...

براتون والهعصر میخونم ک حدا ب دادت برسه  زیاد  والعصر بخون

مرسی دورت بگردم عزیزووم😘😘

کاش بری اورژانس اجتماعی جایی بگی شاید با هزینه کمتر ببرنش

چند تا بچه هستین؟ خونه دارین؟ 

خودم تنها اره خونه داریم مامانم تمام طلاهاش فروخت طلاهای منم فروخت زیر قسط کردیم خونه ب نام بابامه بنام مامانم هم نمیکنه😭😭😭

من جای تو بودم بایه ادم خوب باشرایط خوب ازدواج میکردم مامانمو هرچه زودتر میبردم پیشمون باباتم همونحا ...

میتونه درس بخونه و زودتر بره دانشگاه خوب و کار کنه و مستقل شه با مامانش برن یه جا دیگه زندگی کنن(ازدواج زوده براش)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️